Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megertheto ha egy terhes no...

Megertheto ha egy terhes no akit megcsal a ferje igy kiborul?

Figyelt kérdés
Az egyik jo baratnommel tortent az eset.Hazament es azt latta hogy egy idegen auto all az udvaron. Bement a szobaba es latta hogy a ferje ott van egy novel. Idegessegeben sirva kiszaladt a hazbol.A kapa pont ott volt a garazsnal felkapta es beverte vele a no kocsijanak a szelvedojet. Annyira kikeszult hogy korhazba kerult mert ugy nezett ki mint aki idegosszeropanast kapott. A no azota fenyegeti hogy kifizetetti vele a kocsi arat. Mit gonndoltok errol hogy azutan hogy bent kamatyolt a ferjel meg van kepe fenyegetozni? A ferjet is kirakta azota.
2014. nov. 7. 21:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%

Én a nő helyében inkább kussolnék. Fizettesse ki a szeretőjével, gyakorlatilag az ő hibája.

Sajnálom a barátnődet. :( Nagyon nehéz lesz neki.

Amúgy én nem hinném, hogy bepereli.

- Hogyan történt az eset?

- Hát éppen a férjével kufircoltam, amikor...

Szerintem nő nem alázná meg így magát pártízezer forint miatt. Ha van biztosítása akkor meg pláne.

2014. nov. 7. 21:23
 12/27 anonim ***** válasza:
85%

Hány hónapos terhes szegény?

Jó, hogy a terhessége nem szakadt meg?

2014. nov. 7. 21:27
 13/27 anonim ***** válasza:
94%

Ha a nő bepereli, tegye. De a terhes nő helyében mindent elkövetnék, hogy a lehető legkellemetlenebb élmény legyen számára az ügyintézés. Nem csinálnék titkot belőle senki előtt, hogy épp miért is történt az ominózus eset.

Egyébként ebben az esetben fix, hogy a kedves férj életét is pokollá tenném ott, ahol csak tudom. Vagy legalábbis közölném vele, hogy tartsa pórázon a macáját, ha nem akar extra nehézségeket az életébe.

2014. nov. 7. 21:31
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Én ismerek ilyen sztorit. A volt kolléganőm kapta rajta a férjét a hitvesi ágyban a szeretőjével. Ő ha jól emlékszem kalapácsot kapott fel, és azzal törte szét a csaj autóját. Tombolt (bár ő nem volt terhes)

A szerető beperelte anyagi kár okozásáért, mert totálkáros lett a kocsija. A bíróságon a volt kolléganőm mérgében jött azzal, hogy egy nagy r... mert az ő férjével B... stb..A bíró legalább háromszor szólt rá, hogy fogja vissza magát, a tárgyalás nem arról szól, hogy ki feküdt le kivel, hanem arról, hogy a kocsi totálkáros lett. Végül a volt kolléganőmnek ki kellett fizetni az autó teljes árát. Hiába érvelt, hogy de hát a férje és a nő... A bíró azt mondta, hogy ezt vették enyhítő körülménynek, és örüljön, hogy csak az anyagi kár kifizetésére kötelezik, mert ha nem vették volna figyelembe az okokat akkor komolyabb büntetést is kaphatott volna. Majd jelezte neki, hogy ezzel a perrel tekintse ő is lezártnak az ügyet, mert nem akar rágalmazásért is ítéletet hozni..

Szóval: A barátnőd mérgében amit tett valahol érthető..De fogadja meg azok tanácsát akik szerint tomboljon tovább, és tegye a szerető életét keservessé. Elég lesz neki a vagyoni per, ne akarjon még rágalmazási pert is a nyakába..

Dobja ki a férjét, váljon el, és ne foglalkozzon velük többé.

2014. nov. 7. 21:46
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát a szerető örüljön h nem a belé állította a kapát...de he bepeeli, majd az is eljön!
2014. nov. 7. 21:50
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Azon mi számít rágalmazásnak, hogyha a körülmények leírásakor a feleség tárgyilagosan közli a pontos körülményeket? Mindenhol, ahol csak szóba kerül? Az őrjöngés és k*zás persze más kategória. De a tényeket elhallgatni nem kell. Hogy a szerető szégyenkezne..? Nagyon sajnálatos.. de nem hinném, hogy ami tény, az rágalom lenne.

Szóval csak okosan, persze. De nem olyan nehéz úgy alakítani a dolgokat, hogy annak legyen rossz, aki megérdemli. Persze a kocsit könnyen behajthatják, de még mindig ott van a válóper. A láthatásról inkább nem is beszélek, mert ott gyakran a gyerek issza meg a levét az ellenségeskedésnek, de indokolt esetben ott is eléggé meg lehet nehezíteni a férfi dolgát, ha elmérgesedne a helyzet.

2014. nov. 7. 22:34
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
14es a barátnőd rosszul adta elő, a hátrányára fordította ami az előnye lehetett volna. Ha valaki folyton üvöltözik és átkozódik, abból egy idő után még a legjámborabb embernek is elege lesz.
2014. nov. 7. 23:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Megérteni megérthető, mint menthető felindulás, úgyhogy büntetőjogi következményei nemigen lesznek a károkozásnak, valszeg nem fogják a rongálásért felelősségre vonni. De a polgári jogi felelősség megáll, a kocsiban keletkezett kárt meg kell fizetnie, ha beperelik. Ez a jósolható kimenetel Kérdező.
2014. nov. 7. 23:17
 19/27 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen jogos volt. Örüljön a ri..nc, hogy nem a fejét szedte le azzal a kapával.
2014. nov. 7. 23:21
 20/27 anonim ***** válasza:
62%

En sem tettem volna maskeppen... Meg o van kiborulva? en szerintem neki mentem volna a kapaval mind a kettonek...

Ahogy ismerem magam nem csak a kocsinak lett volna baja az tuti....... A not megtepnem,a ferjet meg ugy felrugnam h az agyaba szallna vissza a hereje... undorito dogok pfuj.. kopni tudnek az ilyenekre.. Jol tette.

2014. nov. 7. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!