Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik-e no es...

Szerintetek letezik-e no es ferfi kozotti " jobaratsag "?

Figyelt kérdés
Az hogy mindent megbeszelnek, mindig szamithatnak egymasra, de megis nincs semmi kozottuk.
2010. jan. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
58%
Akkor is van, ha ezren mondjátok, hogy nincs. Aki nem hiszi, járjon utána, vagy pukkadjon meg!
2010. jan. 28. 11:24
 42/50 anonim ***** válasza:
58%
PUKK!
2010. jan. 28. 17:22
 43/50 anonim ***** válasza:
80%
Aki elhiszi meg magát csapja be:D
2010. jan. 28. 20:50
 44/50 anonim ***** válasza:
76%
pukk-pukk!!
2010. jan. 28. 20:59
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Nálam addig tart a fiú-lány barátság, amíg a fiú nem kezd sikamlósabb témákról beszélgetni.
2010. jan. 29. 10:29
 46/50 anonim válasza:
55%
IGEN
2010. jan. 30. 20:05
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem létezhet, de ez egy nagyon bonyolult, összetett dolog.
2010. jan. 30. 20:38
 48/50 anonim ***** válasza:
77%

Igen, ha fizikailag kicsit undorodnak egymástól, akkor nem akarnak szexelni, és a vágy nem tesz keresztbe a barátságuknak.

Ó, és ha éppen nincs senki, aki féltékenységi rohamot kapna, ha a párja nem vele, hanem egy másik ellenkező neművel beszélgeti meg az élet nagy kérdéseit.

Egyébként nincs.

Én lány vagyok, szeretem magam körül az intelligens fiúkat, akikkel értelmesen lehet beszélgetni, és nem zaklatnak a vágyaikkal.

Ezidáig egy igazi barátom volt/van, az illető cölebsz.

Nemrég megpróbáltam kiépíteni egy másik fiúval is barátságot, és minden jól is ment kb. két évig, amikoris a srác barátnője megneszelte a létezésemet, és gyanakodni kezdett, hogy esetleg szexelünk. Én azonban még csak nem is kívánom a srácot, csak beszélgetünk, amit a barátnőjével nemigen szokott, ha szabad egy cinikus megjegyzést is közbeiktatnom...:) A lényeg, hogy a lány féltékenysége megszüntette a beszélgetéseinket a sráccal.

Nem, barátság csak akkor, ha mindkét fél egyedülálló, és nem kívánják egymást, akkor van csak.

2010. jan. 30. 22:55
 49/50 anonim ***** válasza:
55%
Hát nekem is van és tudom róla h meleg szóval egyértelmű h nem úgy nézek rá, mint pontenciális pasijelöltre:) mindenről tudok vele beszélgetni még a szexuális életünket is kibeszéljük egymásnak:)
2010. jan. 31. 13:58
 50/50 anonim ***** válasza:
Van.A legjobb "barátnőm" fiú.Nem b.zi,nem tetszik.Majd a kor előrehaladtával látják a fiatalok is,h ez működik.Vele olyat is megbeszélek,amit egy férfinak nem mondanék el.A párom is kedveli.Aláírom viszont,h ehhez az kellett,h a párom lássa h a barát mint ffi egyáltalán nem vonzó.Gyakorlatilag ő az egyetlen,aki a múltamból még jelen van.A sok barátból egy maradt.A páromnak is van ilyen barátja.Nem vonzó,de jófej csaj.Természetesen nem járunk kettesével össze.Mindenkinek van párja.pukk:)
2010. jan. 31. 15:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!