Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik-e no es...

Szerintetek letezik-e no es ferfi kozotti " jobaratsag "?

Figyelt kérdés
Az hogy mindent megbeszelnek, mindig szamithatnak egymasra, de megis nincs semmi kozottuk.
2010. jan. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
72%
Létezhet. Nyilván nem olyan, mint két azonos nemű között, de miért kéne olyannak lennie? Nekem két nagyon jó fiú barátom van, az egyiküket hat éve ismerem, a másikukat születésem óta gyakorlatilag. Na jó, akit születésem óta ismerek, szóval ő meleg, ezért ez gondolom nem ér. De akit hat éve ismerek, szóval ott sem jött szóba sose hogy többet is akarna bármelyikünk. Természetesen teljesen más, mint egy lány-lány barátság, hiszen a két nem sokmindenben különbözik egymástól, de én nagyon szeretem, hogy pl. egész más szemszögből lát dolgokat mint én.
2010. jan. 26. 21:59
 22/50 anonim ***** válasza:
61%
Én a pasiproblémáimat sokkal jobban szeretem a pasibarátaimmal (vagy öcsémmel) megbeszélni, tőlük tanácsot kérni, mert másképp gondolkodnak, mint a nők, és jobban belelátnak abba, ami nekem nőként lehet, hogy azonnal eszembe se jutna. Nem szeretek nőktől, lányoktól tanácsot kérni, mert ők nem pasiként gondolkodnak, az meg nem hasznos. :-)
2010. jan. 26. 22:02
 23/50 anonim ***** válasza:
59%

ma 21:56-kor írtam

Utolsó!

Én is így vagyok. De igazi barátság hosszú távon szerintem mégsem létezhet... 2 lány ismerősöm van, fiúból legalább egy tucat...

2010. jan. 26. 22:19
 24/50 anonim ***** válasza:
59%
Naigen, erre gondolok, erről írtam (ma 21:56-kor), hogy az egy dolog, hogy nem jött szóba, de mindegy. Legalábbis én akárhányszor barátnak hittem valakit, előbb-utóbb szerelem lett a dolog mögött más részéről, ritkán fordítva...
2010. jan. 26. 22:24
 25/50 anonim ***** válasza:
49%
22:19 - Nálunk évek óta működik, hosszú távon, szóval engem nem érdekel, hogy mit próbálnak összehablatyolni azok, akiknek ilyen tapasztalatuk még nincs, nekem van, és kész, én elfogadom, ha valakinek még ilyen tapasztalata nem volt, csak fogadná el ezt a másik tábor is...
2010. jan. 26. 22:39
 26/50 anonim ***** válasza:
28%
Hm, eszembe jutott, hogy talán csak azok nem tudnak az ellenkező nemmel rendes, őszinte, szexualitástól mentes baráti kapcsolatot kialakítani, aki eleve elzárkózik az ilyen lehetőségtől, nem nyitott. Pedig nagyon hasznos is lehet egy ilyen barátság.
2010. jan. 26. 22:42
 27/50 anonim ***** válasza:
41%
A múlt hétvégéig én is azt hittem, hogy van. Erre megdugtam! Tehát: NINCS!!!
2010. jan. 27. 00:43
 28/50 anonim ***** válasza:
35%
Jóbarátság nincs csak afféle rossz
2010. jan. 27. 00:50
 29/50 anonim ***** válasza:
45%

Nincs. Akármit mondtok, nincs.

Amiről ti beszéltek, pl itt:

[[[["De valójában nincs olyan barátság mint barátnő és barátnő vagy barát és barát közt...mert az egyik fél mindig egy idő után többet akar"

- Amikro ezt hallom, mindig elgondolkozom azon, hogy a lánybarátaim közül vajon melyiktől szeretnék többet, vagy ő tőlem... főelg úgy, hogy nekem, és nekik is van párjuk.

Röviden: ez egy hülyeség. ]]]]

Igen, azért van "barátság", mert nem mélyül el odáig a kapcsolat. Ha annyit együtt lennétek, és tényleg kezdene bensőséges lenni, akkor kialakulna valamelyik fél részéről az erősebb vonzalom... csak ugye, a barátság értékesebb, és inkább nem rúgják fel.

Én leszbikus nő vagyok, szóval soha egyik férfitól nem akartam semmit, meg is mondtam nekik (vagy előbb, vagy a végén, amikor szerelmet vallottak) hogy mi velem a szitu. Mégis mindig belémszerettek. Mivel én őrájuk mindig barátként tekintettem, beavattam őket a lelkem mélyére, ugyanúgy, ahogy a hetero barátnőimet is. Az ÖSSZES belémszeretett.

Eleinte hittem abban, hogy nekem lehet fiúbarátom... Hát nekem se lehet, meg kell tartsak egy bizonyos távolságot, akkor jó csak. :/

Ahogy valamelyik válaszoló írta, hogy nem ugyanolyan, mint az egynemű barátság. Naná, hogy nem, sokkal kevesebb! (sajnos :(( )

2010. jan. 27. 02:08
 30/50 anonim ***** válasza:
65%

miért olyan biztosak benne egyesek, hogy nincs? csak mert az ő életükben nem volt vagy mert csak ellenpéldával találkoztak, még lehetnek ilyen kapcsolatok. nekem nő létemre van 3 barátnőm, őket nagyob szeretem,m számíthatunk egymásra sok éve. rajtuk kívül nem állok túl jól a nőkkel, többségükkel nemigen jövök ki, valahogy nem szeretem a társaságukat. mindig a fiú társaságban voltam, sok fiú barátom van, sőt, a 3 lányon kívül csak azok vannak. nagyon jóban vagyok velük, többségükkel napi kapcsolatban állok. mindemellett évek óta stabil párkapcsolatban élek.

ha nem is mindent, de nagyon sokmindent megbeszélünk, egyikükkel különösen sokat beszélgetek, sokmindent elmesélek neki és viszont. hozzá kell tegyem pár éve ő bevallotta nekem, hogy szerelmes belém, de még gyerekek voltunk. nekem nem az ideálom, csak barátként tekintek rá, ezt megmondtam neki, ő elfogadta. az ő párkapcsolati életével sincs semmi gond.

persze én is úgy tartom, hogy ilyen barátságból könnyen lesz vonzalom, szerelem.ilyenkor az ember önmagát adja, minden hülyeségével, hibájával együtt. nincs megfelelési vágy, semmi, ami miatt máshogy kéne viselkedni egy barát társaságában, míg ez egy induló párkapcsolatnál bőven megvan. így nem nehéz beleszeretni a másikba. a "fiú" baráti kapcsolataimból mindig hiányzott a kölcsönös szexuális vonzalom. egyszer nem, meg is lett az eredménye...

szóval én azt mondom létezik, de bizonyos dolgoknak teljesülnie kell hozzá.

2010. jan. 27. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!