Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik-e no es...

Szerintetek letezik-e no es ferfi kozotti " jobaratsag "?

Figyelt kérdés
Az hogy mindent megbeszelnek, mindig szamithatnak egymasra, de megis nincs semmi kozottuk.
2010. jan. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
61%
Még azt nem értem, hogy akik nem hisznek benne, csak mert nem tapasztalták, azok miért nem hisznek a látott példáknak? Érthetetlen..
2010. jan. 26. 21:45
 12/50 anonim ***** válasza:
52%
Az, hogy valakinek van párja még nem jelenti azt, hogy nem érezhet szexuális vonzalmat egy ellenkező nemű barátja iránt.
 13/50 anonim ***** válasza:
32%
Az akkor sem olyan barátság hiába okoskodnak:D Sosem lesz olyan szoros...mellesleg szeretem a sci-fiket:D
 14/50 anonim ***** válasza:
69%
Az egyik legjobb pasibarátom mindig tőlem kért tanácsot, hogyan hódíthatná meg azt a lányt, akit már évek óta szeret, "én nőből vagyok, jobban ismerem a nők gondolkodását"-alapon, most a menyasszonya. :-) És nagyon fogok örülni a boldogságuknak, ha végre össze tudnak házasodni (de addig még van pár év, mert a leányzó orvosi egyetemen tanul).
2010. jan. 26. 21:47
 15/50 anonim ***** válasza:
60%
,, Létezik barátság nő és férfi között? És ha igen, akkor miért nem?" Karinthy
 16/50 anonim ***** válasza:
61%

"Az, hogy valakinek van párja még nem jelenti azt, hogy nem érezhet szexuális vonzalmat egy ellenkező nemű barátja iránt."

- Náőlam ez pont fordítva van; ha egy lány a jó barátom lesz, akkor egy idő múlva egyszerűen már nem nőként nézek rá.

De tegyük fel, hogy egy lány barátomat szexuális vonzónak tartom; abban ugyan mi volna a rossz?

17/50 anonim ***** válasza:
60%
igen létezik..az én legjobb barátom lány és én meg fiú vagyok és mégcsak fel sem merült egyikőnkben sem semmi több holott már aludt itt nálam többször is még bepiálva se került sor semmire...
2010. jan. 26. 21:53
 18/50 anonim ***** válasza:
9%
Na, de meg sem várom, hogy kiderüljön, minden szexualitással - akár közvetetten is - kapcsolatos dolog rossz és bűnös. Ezért inkább megyek is...
2010. jan. 26. 21:53
 19/50 anonim ***** válasza:
68%
Igen, létezik! Van egy régi munkatársnőm. Amikor egy helyen dolgoztunk, Ő volt az ideális kollega/kolleganő. A céget 15 éve felszámolták, de a jó emberi kapcsolat megmaradt, és továbbfejlődött. 4 évvel idősebb nálam, mindketten elváltak vagyunk és felnőtt gyermekeink vannak. Tudja, hogy nem a szex ideálom, de vajon én az éennék-e Neki. Ezen soha gondolkoztam. Nincs olyan hét, hogy ne érdeklődnénk, ne hívnák egymást telefonon. Helyettesíti a soha sem volt nővéremet. Intim dolgokat azért nem beszélek meg Vele, mert az nem illik, de 'Nőügyekben' jó tanácsokat tud adni. Ki, ha nem Ő??
2010. jan. 26. 21:54
 20/50 anonim ***** válasza:
37%
Hosszú távon nem lehet sehogy sem, mert hiába akár a kapcsolat, a belső vágyak attól még meglehetnek. A kapcsolat csak arra jó, hogy a barátság látszatát segítsen fenntartani illetve segítsen elnyomni a vágyakat - ha csak félig is tudatosultak azok.
2010. jan. 26. 21:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!