Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letezik-e no es...

Szerintetek letezik-e no es ferfi kozotti " jobaratsag "?

Figyelt kérdés
Az hogy mindent megbeszelnek, mindig szamithatnak egymasra, de megis nincs semmi kozottuk.
2010. jan. 26. 21:28
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
62%
Hát biztos ki kell fogni. Nekem még ilyen nem volt. Egy idő után a pasi mindig többet akart, vagy én akartam többet. Szóval sztem nem.
2010. jan. 26. 21:34
 2/50 anonim ***** válasza:
61%
Most sokan azzal fognak jönni, hogy naná, nekem a legjobb barátom is ellenkező nemű már tíz éve. De valójában nincs olyan barátság mint barátnő és barátnő vagy barát és barát közt...mert az egyik fél mindig egy idő után többet akar, vagy ha el is fogadja hogy csak barátság akkor azért mert a másik nem akar semmit és inkább így marad a közelében.
2010. jan. 26. 21:34
 3/50 anonim ***** válasza:
61%
Én sem hiszek benne,egy kicsit sem.
2010. jan. 26. 21:36
 4/50 anonim ***** válasza:
75%
Csak abban az esetben ha nem vonzódnak egymáshoz szexuálisan...!
2010. jan. 26. 21:38
 5/50 anonim ***** válasza:
63%
Ha valamelyiknek nincsen párja akkor hosszú távon(!) nem működik.
2010. jan. 26. 21:39
 6/50 anonim ***** válasza:
78%

Létezik!!

Nekem több,mint 22éve van:)

Na jóóó,lehet nem is barátság már hanem testvéri szeretet...

Pólyásbaba korunk óta minden áldott nap talizunk:)

2010. jan. 26. 21:43
 7/50 anonim ***** válasza:
79%

Ezt a kérdést már számtalanszor feltették ezen az oldalon, és mindig vita alakult ki.

Létezik, de nem mindenki talál az ellenkező nemben barátra, ennek ellenére van ilyen. Attól, hogy valamit még nem tapasztaltál, más még tapasztalhatta.

8/50 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem csak ha az egyik a meghatározó fél, a másik az abszolút elfogadó. És ilyenkor lehet, hogy az elfogadó fél hódol be, hogy nem lehet több...Mert ha ennyire összepasszolnának lelkiekben, és ilyen szinten "át is adják magukat", akkor csak így lehetséges valahogy, normál körülmények közt.
 9/50 anonim ***** válasza:
74%
Pedig van!
 10/50 anonim ***** válasza:
70%

"De valójában nincs olyan barátság mint barátnő és barátnő vagy barát és barát közt...mert az egyik fél mindig egy idő után többet akar"

- Amikro ezt hallom, mindig elgondolkozom azon, hogy a lánybarátaim közül vajon melyiktől szeretnék többet, vagy ő tőlem... főelg úgy, hogy nekem, és nekik is van párjuk.

Röviden: ez egy hülyeség.

Természetesen lehet barátság. Csak azok mondják, ohgy nem, akik mindig (csak) egy potenciális szexpartnert látnak a másik nem képviselőiben.

Meg egyébként ha nem lehetne így barátság, akkor a biszexuálisoknak nem lehetnek egyáltalán barátaik? :D Hiszen náluk akkor mindkét nem ki volna lőve.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!