Férfiak! Ti azért lettetek apák, mert akartátok, terveztétek a babát, vagy kész tények elé állítottak, hogy na terhes vagyok, ez van. Vagy elveszel, vagy sem, de a gyerekért akkor is felelősséggel tartozol?
Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:20
21/21 anonim válasza:
Én is amondó vagyok, hogy aki nem akar gyereket, az védekezzen. Ha a nő nem akar, szedjen tablettát vagy ne csinálja óvszer nélkül, ha a férfi nem akar, akkor húzzon gumit, akár mit mond (hazudik?) a nő.
A gyerekhez 2 ember kell, mindkettőnek ugyanakkora a szerepe és a felelőssége. Hinni meg a templomban kell. (A gyerek meg nem tehet semmiről.)
Ezt nőként írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!