Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti azért lettetek...

Férfiak! Ti azért lettetek apák, mert akartátok, terveztétek a babát, vagy kész tények elé állítottak, hogy na terhes vagyok, ez van. Vagy elveszel, vagy sem, de a gyerekért akkor is felelősséggel tartozol?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
60%

Totál igaz, de én írok 1 ilyet. Egyik ismerősöm úgy járt (most csak az egyik fél elmondása alapján írom ezt), hogy a 2 hónapja ismert barátnője 1 jó buli után "véletlen" teherbe esett. Erre mindenki örült mint állat, csak a csaj beköpte, hogy akkor most a háza 50% irassa a nevére, mert elveteti a kölyköt.

Ilyenekre gondoltál, de ezek valóban nem fognak ide írni, vagy az ő szemszögükből, ahogy szokták az ilyenek (bocs az általánosításért) én már bizonyítottam.

De eszembe jutott 1 csaj, aki mondta, hogy a gyerek apjá kiment németbe melózni és mire visszajött pár hónap elteltével volt vagy 8 hónapos terhes és azt hitte a csávó majd hanyadt veri magát. Hát úgy is volt, de mert nem akarta a kölyköt. A csaj nem értette mi ezzel a gond.

Ezt viszont személyesen a csajtól hallottam, aki nem értette... azóta gyerektartás + a gyereknek lövése nincs ki az apja ill. apa vagy 2x látta, de nem akarta, hogy elárulják a gyereknek ki ő (most 8-9 éves).

2010. jan. 27. 10:06
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

A sógórnőm szintén pár hónap után lett "véletlen"terhes.

Ami szerintünk bizony benne volt a pakliba,így öcsém nősült,habár fiatalka volt még.Most már 14 éve házasok,van több gyerek is.

Sokat számít,a család hogy áll hozzá...a sógornőm megfogta,öcsinek meg ennyi esze volt...viszont jól megvannak,ez meg a lényeg.

2010. jan. 27. 11:14
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
nalunk sem tervezett volt a baba. De mind a ketten orulunk neki. En a tesomtol megkaptam h tonkreteszem a parom eletet egy babaval. a paromnak ezt elmodnva teljesen felhaborodott azota nem igazan tiszteli az ocsemet emiatt, hisz o azt mondta h pont ertelmet adtam az eletenek. Imadja a lanyunkat.
2010. jan. 27. 13:19
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Későbbre terveztük, de Ő jött. Én az anya vagyok, de a férjemnél odaadóbb apát nem sokat láttam! Imádja a lányát, ahogy megtudtuk, hogy jön, onnantól kezdve imádta és aggódott (hú hogy aggódott mindenért!). Minden vizsgálatra jött, sírt, amikor a világra jött! A világ legjobb Apukája Ő!
2010. jan. 27. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Egy barátom már a válás szélén állt, szétköltözés...stb., aztán anyu visszasírta magát, szex, miegyéb, aztám mikor valamivel több, mint 3 hónap után ismét rájött, hogy mégis válik, nem tud ezzel a nővel együttélni, az gonosz mosollyal a pofáján bejelentette, hogy te már nem mész innen sehová, terhes vagyok és már nem lehet elvetetni. A gyerek miatt maradt, ennek 5 éve, de most válnak, mert iszonyat gyűlölet van náluk. Hölgyeim, tehát meggondolandó, hogy fogjunk-e így férjet!
2010. jan. 28. 22:30
 16/21 anonim ***** válasza:
74%
A férjem éppen szakítani akart a barátnőjével, amikor az bejelentette, h terhes, és nem veteti el. Ő erre, h ne apa nélül nőjön fel a gyerek, ne legyen hétvégi apuka, elvette a nőt. Mégis a nő miatt váltak el, mert az félrelépett. Attól függetlenül a legjobb apa a világon. Már van egy tervezett közös kislányunk, és nála jobbat nem találnék.
2010. jan. 29. 17:35
 17/21 anonim ***** válasza:
28%
01-26 23:53 értek egyet.
2010. jún. 15. 00:51
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Nalunk is eskuvo utan lett terhesseg, baba, szoval nem ezert hazasodtunk. Az mar regen rossz. Ennek ellenere olyan is van, aki egy sikeres es boldog hazassagot hoz ossze meg igy is...bar en tobb olyat ismerek, akik a gyerek miatt hazasodtak es utana elvaltak, mint akik nem valtak el. Nekem az egyik nagyon jo ismerosom volt igy. 10 evig voltak hazasok es akkor jott ki a felesegen, hogy a gyerek miatt volt az eskuvo, nem volt ez nagy szerelem, komoly kapcsolat, inkabb baratsag vagy akkoriban meg annyi sem, mert csak jartak par honapig, aztan jott a terhesseg. Azota elvaltak, mert az asszony megtalalta elete szerelmet. Nincs ertelme csak a gyerekert hazasodni, mert ugysem ez a gyerek erdeke.
2010. jún. 15. 02:13
 19/21 anonim ***** válasza:
36%

Mindig előre tervezi az ember az ilyesmit.

ez már nem az óvoda, amikor a csaj szól, hogy ja és terhes vagyok.. szerintem.

2010. jún. 15. 10:14
 20/21 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk a párom akart mindenáron babát s én óckodtam tőle. Aztán bejelentkezett magától s folyton engem babusgatott s mindenvizsgálatnál elkísért mert semmiből se akart kimaradni. Én terheesen már nem szerettem volna esküvőt mert az ráért nekünk. Azóta megvan a fiúnk s jobb apát nem is kívánhattam volna. :)
2010. jún. 15. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!