Férfiak! Ti azért lettetek apák, mert akartátok, terveztétek a babát, vagy kész tények elé állítottak, hogy na terhes vagyok, ez van. Vagy elveszel, vagy sem, de a gyerekért akkor is felelősséggel tartozol?
Totál igaz, de én írok 1 ilyet. Egyik ismerősöm úgy járt (most csak az egyik fél elmondása alapján írom ezt), hogy a 2 hónapja ismert barátnője 1 jó buli után "véletlen" teherbe esett. Erre mindenki örült mint állat, csak a csaj beköpte, hogy akkor most a háza 50% irassa a nevére, mert elveteti a kölyköt.
Ilyenekre gondoltál, de ezek valóban nem fognak ide írni, vagy az ő szemszögükből, ahogy szokták az ilyenek (bocs az általánosításért) én már bizonyítottam.
De eszembe jutott 1 csaj, aki mondta, hogy a gyerek apjá kiment németbe melózni és mire visszajött pár hónap elteltével volt vagy 8 hónapos terhes és azt hitte a csávó majd hanyadt veri magát. Hát úgy is volt, de mert nem akarta a kölyköt. A csaj nem értette mi ezzel a gond.
Ezt viszont személyesen a csajtól hallottam, aki nem értette... azóta gyerektartás + a gyereknek lövése nincs ki az apja ill. apa vagy 2x látta, de nem akarta, hogy elárulják a gyereknek ki ő (most 8-9 éves).
A sógórnőm szintén pár hónap után lett "véletlen"terhes.
Ami szerintünk bizony benne volt a pakliba,így öcsém nősült,habár fiatalka volt még.Most már 14 éve házasok,van több gyerek is.
Sokat számít,a család hogy áll hozzá...a sógornőm megfogta,öcsinek meg ennyi esze volt...viszont jól megvannak,ez meg a lényeg.
Mindig előre tervezi az ember az ilyesmit.
ez már nem az óvoda, amikor a csaj szól, hogy ja és terhes vagyok.. szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!