Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor? El...

Mit csináljak ilyenkor? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Februárban töltöm a 17et... és szeretném... vagyis szerettem volna hogyha a barátom itt alszik nálunk, és vele tudom ünnepelni a szülinapomat. Akkor lennénk több, mint 3 hónaposak. Azonban a szüleimmel lehetetlen ilyenekről beszélni, igy meg sem próbálom, és ugy döntöttem, hogy nem ünneplem meg a szülinapomat, a tavalyi is rossz volt az idei is az lesz, nem izgat...

Szerettem volna, hogy ha az a nap ugy telik, ahogy én szeretném, de lemondok róla.

Viszont a barátomnak május végén lesz a szülinapja... és szeretném meglepni, hogy ottalszom nála... stb.

Akkor már több mint fél éve együtt leszünk... 6,5 hónapja.

De faterom ezt sem engedné. Annyira elszomorit. Szeretném, ha legalább a barátom szülinapja szép lenne.:)

Én elhiszem, hogy félt, de ez igy nem mehet örökké...

2010. jan. 26. 21:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jaj!Bárcsak lett volna gyakorikérdések oldal,mikor én 17 voltam! :D Nekem is ugyanez volt a gondom.Nekem se,meg a tesómnak se engedték,hogy a barátunknál aludjunk.Nővérem már dolgozott(szóval ő már nagylány volt),barátjával együtt voltak kb.4éve.Mégsem engedték neki."Ez a mi időnkben nem volt"dumával jöttek.A vége az lett,hogy 21 évesen elköltöztem hazulról.11 éve vagyunk együtt egyébként.Kitartást Neked!
2010. jan. 26. 23:36
 12/12 anonim ***** válasza:

háhá :)

amikor én 17 voltam, anyum szinte küldött, h menjek a barátomhoz aludni :) szóval nekem legalább ezen nem kellett soha veszekednem vele. bezzeg mikor koncertre akartam menni... na, az maga volt 3. vh. :)

nem értem a szüleid miért ennyire vaskalaposak.

ebben az esetben én is csak azt tudom mondani, h vedd a cuccodat, és menj át a barátodhoz. persze ezentúl is viselkedj velük normálisan, sőt még normálisabban mint eddig, csináld meg a rád testált házimunkát, tanulj szorgalmasan, viszont menj át a barátodhoz. ekkor nem mondhatják a szüleid, h a pasizás a többi dolog rovására megy. így talán belenyugszanak, h neked is van magánéleted, amit élni szeretnél. nem azt mondom, h felnőtt vagy. felnőtt akkor leszel, ha magadat tartod el. és csakis akkor!

de neked is jár az, hogy átmehess a párodhoz, és összebújjatok egy kicsit.

2010. jan. 27. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!