Mit csináljak ilyenkor? El vagyok keseredve.
Februárban töltöm a 17et... és szeretném... vagyis szerettem volna hogyha a barátom itt alszik nálunk, és vele tudom ünnepelni a szülinapomat. Akkor lennénk több, mint 3 hónaposak. Azonban a szüleimmel lehetetlen ilyenekről beszélni, igy meg sem próbálom, és ugy döntöttem, hogy nem ünneplem meg a szülinapomat, a tavalyi is rossz volt az idei is az lesz, nem izgat...
Szerettem volna, hogy ha az a nap ugy telik, ahogy én szeretném, de lemondok róla.
Viszont a barátomnak május végén lesz a szülinapja... és szeretném meglepni, hogy ottalszom nála... stb.
Akkor már több mint fél éve együtt leszünk... 6,5 hónapja.
De faterom ezt sem engedné. Annyira elszomorit. Szeretném, ha legalább a barátom szülinapja szép lenne.:)
Én elhiszem, hogy félt, de ez igy nem mehet örökké...
:) köszi. de nem akarunk szexelni:) mindneki azt hiszi, hogy az együttalvás erről szól... nálunk pl. pont nem:)
szeretjük egymást, és hihetetlen lelki kötődés van köztünk, ami szerintem csak minden 20. párnál van meg:) HA megvan:)
17 évesen mindenki úgy látja, hogy csak náluk olyan erős a lelki kötődés és csak ők szeretik igazán egymást.
Próbálj beszélgetni a szüleiddel, hátha a több mint fél év már meggyőzi őket, ha még akkor is együtt lesztek.
Csak, hogy lásd a dolog másik oldalát:
16 éves voltam, amikor a 17 éves barátnőm kb. 2 hónap járás után nálunk aludt, és nem csak a szex miatt, hanem kötődés meg minden.
Először arra kellett hivatkozni, hogy egy buliban leszünk és olyan későn már nem tud hazamenni, mert nincs busza. Természetesen az utcára meg nem tehették ki a szüleim, szóval velem aludt. :)
Azóta nem szoktam külön bejelenteni, hogy nálunk alszik.
Végülis elfér, szüleimnek nem szólogat be, akkor miért zavarná őket.
Sztem amelyik szülőddel jobban kijössz, nála kellene elkezdeni a beszélgetést. Nem egyből a tények elé állítani, hanem szépen folyamatosan beadagolni, beszélni a párodról, elmondani, hogy milyen jól érzed magad vele..stb...
Szerintem az első, hogy egyáltalán beszélgetni tudj a szüleiddel bármiről.
Ez igen buta meglátás,amit az első leírt,mert tényleg az együtt alvás nem feltétlen azt jelenti,hogy szexelnek is,vagy,hogy csak azt akarják.S ha mégis ezt akarják,szerintem azt is megtehetik,és ahhoz sem kell együtt aludni,mert bármikor,ha felmegy megtehetnék du-n is.Illetve,igaz,hogy nem biztos,hogy igaz szerelem amit éreznek,de az is lehet,hogy mégis.
Válasz:Nekem engedélyezve van,hogy a párommal aludjak,bár több,mint 1éve vagyok vele és 8éve ismerem.Szépen elkell nekik mondani,hogy te boldog lennél ettől.Hisz elvileg a szülőt azt teszi boldoggá,ha a gyereke az.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!