Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor? El...

Mit csináljak ilyenkor? El vagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Februárban töltöm a 17et... és szeretném... vagyis szerettem volna hogyha a barátom itt alszik nálunk, és vele tudom ünnepelni a szülinapomat. Akkor lennénk több, mint 3 hónaposak. Azonban a szüleimmel lehetetlen ilyenekről beszélni, igy meg sem próbálom, és ugy döntöttem, hogy nem ünneplem meg a szülinapomat, a tavalyi is rossz volt az idei is az lesz, nem izgat...

Szerettem volna, hogy ha az a nap ugy telik, ahogy én szeretném, de lemondok róla.

Viszont a barátomnak május végén lesz a szülinapja... és szeretném meglepni, hogy ottalszom nála... stb.

Akkor már több mint fél éve együtt leszünk... 6,5 hónapja.

De faterom ezt sem engedné. Annyira elszomorit. Szeretném, ha legalább a barátom szülinapja szép lenne.:)

Én elhiszem, hogy félt, de ez igy nem mehet örökké...

2010. jan. 26. 21:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
17 évesen még nem kellene feltétlenül lefeküdnötök egymással.Nem attól lesz szép a születésnap,hogy szexeltek.Várhattok még,ha valóban szeretitek egymást,akkor nem késtetek le semmiről.Amit most szerelmnek hisztek,az nem biztos,hogy tartós is lesz.
2010. jan. 26. 21:17
 2/12 A kérdező kommentje:

:) köszi. de nem akarunk szexelni:) mindneki azt hiszi, hogy az együttalvás erről szól... nálunk pl. pont nem:)

szeretjük egymást, és hihetetlen lelki kötődés van köztünk, ami szerintem csak minden 20. párnál van meg:) HA megvan:)

2010. jan. 26. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen mindenki úgy látja, hogy csak náluk olyan erős a lelki kötődés és csak ők szeretik igazán egymást.

Próbálj beszélgetni a szüleiddel, hátha a több mint fél év már meggyőzi őket, ha még akkor is együtt lesztek.

2010. jan. 26. 21:20
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is több mint 6 hónap után aludtam együtt először a párommal,de azt is csak azért mert a mamájánál aludtunk egy másik városban, és egy szoba volt...Más kérdés,hogy mi már alig vártuk,de így volt "oka" is, és nem balhéztak miatta. Szerintem is várnod kellene vele. Talán oka van annak, hogy a szüleid nem engedik az együtt alvást, lehet, hogy még nem ismerik eléggé a barátodat. Előbb kerüljenek közelebb egymáshoz, aztán idővel bízni fognak benned. Bizonyára attól fél apukád, hogy lefekszel a barátoddal, de az együtt alvás nem feltétlenül jár együtt a szexel. Ezt kéne elhitetned a szüleiddel, de ehhez türelmesnek kell lenned.
2010. jan. 26. 21:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el vigasztaljon az hogy mi 3és féléve vagyunk együtt és azt sem engedik!
2010. jan. 26. 21:23
 6/12 anonim ***** válasza:
30 éves vagyok, de amikor pár hete először aludt itt a barátom (viszonylag friss kapcsolat), anya nem hitte el, hogy nem feküdtünk le egymással, mert az együttalvás nála is azonos a szexszel. Pedig nálunk sem volt semmi komoly, mert friss a kapcsolatunk, pedig egyikünk sem 17 éves.
2010. jan. 26. 21:25
 7/12 anonim ***** válasza:

Csak, hogy lásd a dolog másik oldalát:

16 éves voltam, amikor a 17 éves barátnőm kb. 2 hónap járás után nálunk aludt, és nem csak a szex miatt, hanem kötődés meg minden.

Először arra kellett hivatkozni, hogy egy buliban leszünk és olyan későn már nem tud hazamenni, mert nincs busza. Természetesen az utcára meg nem tehették ki a szüleim, szóval velem aludt. :)

Azóta nem szoktam külön bejelenteni, hogy nálunk alszik.

Végülis elfér, szüleimnek nem szólogat be, akkor miért zavarná őket.

2010. jan. 26. 21:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Sztem amelyik szülőddel jobban kijössz, nála kellene elkezdeni a beszélgetést. Nem egyből a tények elé állítani, hanem szépen folyamatosan beadagolni, beszélni a párodról, elmondani, hogy milyen jól érzed magad vele..stb...

Szerintem az első, hogy egyáltalán beszélgetni tudj a szüleiddel bármiről.

2010. jan. 26. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:

Ez igen buta meglátás,amit az első leírt,mert tényleg az együtt alvás nem feltétlen azt jelenti,hogy szexelnek is,vagy,hogy csak azt akarják.S ha mégis ezt akarják,szerintem azt is megtehetik,és ahhoz sem kell együtt aludni,mert bármikor,ha felmegy megtehetnék du-n is.Illetve,igaz,hogy nem biztos,hogy igaz szerelem amit éreznek,de az is lehet,hogy mégis.

Válasz:Nekem engedélyezve van,hogy a párommal aludjak,bár több,mint 1éve vagyok vele és 8éve ismerem.Szépen elkell nekik mondani,hogy te boldog lennél ettől.Hisz elvileg a szülőt azt teszi boldoggá,ha a gyereke az.:)

2010. jan. 26. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:
ezen én is mindig kiakadok, ha azt feltételezik, hogy az együttalvás=szex. Mégis mi közük van az intimszférámhoz?? Kb semmi, főleg, hogy mikor. Mert szeretkezni délután is lehet, mi pl az első hónap után lefeküdtünk kedvesemmel,de csak fél év után alhattunk együtt, pedig elvileg tudták, hogy az előtt is volt köztünk szexuális kapcsolat. Neked csak azt tudom javasolni, hogy taktikázz: pl most szeretnél nála aludni, mert most van a szülinapja, egyébként is keveset vagytok együtt, na meg délután nem ér rá csak este, tehát akkor találkoznátok, de akkor már miért mennél haza a sötétbe, amikor reggel sokkal nyugisabb... Nekem is annó így engedték meg szilveszter ürügyén. Szerintem a te szüleid kb olyan nehéz esetek lehetnek mint az enyémek, de nyugi az én szüleim is alakíthatók. Mostmár 2,5 éve együtt vagyok a barátommal, és mostmár csak annyit mondok, hogy holnap xy-nál alszom, ők meg max rosszallóan csoválják a fejüket. Hát ez van. Törődj bele, hogy jóideig csak ritkábban alszotok majd együtt, pont ilyen alkalmakkor mint szülinap stb, de később már természetes lesz, lesz még olyan is, hogy veszed a kabátod és közlöd, hogy nála töltöd az éjszakát, majd reggel találkoztok:)
2010. jan. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!