Mit gondoltok aki 18évesen férjhez megy vagy elvesz valakit? Kort/nemet!
Én nagyon szeretem a párom, kicsit félek a házasságtól, de boldogan/bátran igent mondanék neki. (ő jóval idősebb tőlem, már rég felnőtt neki van tapasztalata már sok mindenbe.) ok. fiatal vagyok nem ez az első kapcsolatom, de már nem akarok többet, azért h szenvedjek? Ugye ti is tudjátok, milyen mikor szeretsz valakit és ott hagy? Nem hiszem, h megbánnám, mert nincs amit kihagytam volna az életbe. amit meg igen azt a párom mellett is meg tudom csinálni, a disco nem hiányzik… rövid vélemény róla: sz@r! Inkább házibuli a barátaimmal, ott nem kell félni semmitől ott jól, érezhetem magam, és a párom sem aggódna miattam. (kevésbé mintha discoba mennék.)
19.41esnek: Én nagyon jól tudom, hol fogok tovább tanulni, és hogy mit akarok dolgozni. (13éves korom óta tudom, mivel akarok foglalkozni és stabilan tartom is a véleményem.)
19.54esnek: Hát az jó, ha nem bánod meg a házasságot! Nekem is nagy vágyam (volt) h fiatal menjek férjhez + gyerekek. Neked további sok boldogságot! :)
19/L
20.06-osnak :
19.54-es vagyok,és köszönöm szépen,szívből kívánom Én is Neked ugyanezt :) nagyon jól gondolkozol ;)
Annyira elkepzelhetetlennek tartom...Tenyleg gyakori az ilyen?
18 eves multam, az osztalytarsaim, barataim velem egykoruak, de van akinek tartos kapcsolata sincs meg, nemhogy eljegyze ill. hazassag.Meg csak majd most kedzunk elni, jovunk majd ra, hogy milyen is a vilag, a nagybetus elet, az egyetem, a munka.Egyszeruen nem tudom elkepzleni, hogy ilyen tenyleg van.
Esetleg, egy naiv gyermeki dontesnek betudhato, amikor meg nem gondolkodik eleg racionalisan, csak az erzelmei vezerlik.
hm, furcsa
18/L
Korai. Ha belegondolok, hogy milyen voltam 18 évesen, még jó, hogy nem vett el valaki. Kellett az idő, hogy megkomolyodjak (mert a házasság az), kiforrjam, kiéljem magam. Nem törvényszerű, de az ismeretségi körömben leggyakrabban előrfordul, hogy akik esetleg első, második pasihoz mentek hozzá, egy idő után rájönnek, hogy még nem éltek eleget, kíváncsiak lesznek milyen mással, onnan pedig már csak egy lépés a megcsalás. A pasiknál ugyanez. Megha még nem is éltetek együtt, akkor pláne nem szabad házasodni. Elcsépelt, de igaz, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat!
27/L
itt latszik meg mennyire rossz es romlik egyre tovabb a vilag es az elet korulmeny!
Ezelott nagy buszkeseg volt ha valaki szuzon ment ferjhez,most pedig az a buszkesseg ha a ket kezen s a laban nem tudja megszamolni hannyal is volt!Ez az elet egyeseknek!Szerintem ha valaki valakit tenyleg es szivbol szeret nem csak a kocsijat,hazzat,penzet nezi hanem tenyleg szerelmes es ugyanigy a fiu reszerol is,akkor szerintem nem kell sokat azon gondolkozni hogy mit fogok elmulasztani!Hat azt az egyett fogod elmulasztani hogy a testedet nem arucikknek hasznaljak majd a fiuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!