Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok aki 18évesen...

Mit gondoltok aki 18évesen férjhez megy vagy elvesz valakit? Kort/nemet!

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 19:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Ha akarja, csinálja. Én tuti nem akarnék megházasodni 18 évesen. Ehhez az túl komoly. eljegyzés még talán de az is felesleges még... Szerintem.
2010. jan. 26. 19:31
 2/25 anonim ***** válasza:
65%
Túl korai. 19/L
2010. jan. 26. 19:32
 3/25 anonim ***** válasza:
73%
2. vagyok. Miért 18 vagy és meg akarsz házasodni?
2010. jan. 26. 19:33
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
A mai vilàgban nagyon korai ilyen idos korban lekotelezni valakinek magàt,hiszen annyira éretlenek a mai fiatalok,szinte még gyerekek.Inkàbb tanulni,tanulni,tanulni,és utàna érett fejjel gondolkodni!
2010. jan. 26. 19:34
 5/25 anonim ***** válasza:
64%

Korai. Négy-öt évvel később, mikor az illető már többet tud a felnőtt világ dolgairól, akkor már inkább, de manapság 18 évesen nagyon kevesen képesek felfogni, hogy mi mivel jár. Tisztelet a kivételnek, mint mindig...

Kor/nem... Legyen elég annyi, hogy egy ideje már felnőttem.

2010. jan. 26. 19:35
 6/25 anonim ***** válasza:
64%

Az első válaszolóval értek egyet,még az eljegyzési is korai.Az ember ebben a korban még sokat változhat,sok mindenen keresztülmehet,ami megváltoztatja a dolgokról való felfogását,nem is beszélve arról,hogy sokmás emberrel megismerkedhet,akik lehet jobbak mint a párja.Szerintem régebben(nagymamáink idejében)ez azért volt gyakoribb,mert a nők otthon maradtak háztartásbelinek,nem volt úgy lehetőségük válogatni,választani mint manapság.

21 l

2010. jan. 26. 19:37
 7/25 anonim ***** válasza:
83%
Azt h később nagyon megbánja,mikor rájön h nem tud megfelelő egzisztenciát biztosítani magának+családjának, kimarad az h több tapasztalatot szerezzen előtte, feltételezem családi, vallási nyomásra követ el vki ilyet,és nem önszántából hülye.
2010. jan. 26. 19:40
 8/25 anonim ***** válasza:
78%

Én férjhez akartam menni 18 évesen. Hála az égnek nem akart elvenni az akkori párom. (5 évig voltunk együtt) Azóta így is - úgy is elváltunk volna, max több lennék egy gyerekkel és sok keserű tapasztalattal. 18 évesen az ember még azt sem tudja eldönteni, mit akar az élettől, milyen területen szeretne dolgozni / továbbtanulni, nemhogy azt, hogy kivel élné le legszívesebben az életét... (Persze mindenhol vannak kivételek)

24/L (még hajadon, de párkapcsolatban :))

2010. jan. 26. 19:41
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell elsietni. Én 18 évesen mentem férjhez, ma 37 vagyok, tehát 19 éve élek ebben a házasságban. Sok mindenről lemaradtam, úgy érzem, és a mai eszemmel nem tenném meg újra. A gyerekeimnek is ezt mondom.
2010. jan. 26. 19:47
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Kinél hogy alakul.Én 18 évesen mentem férjhez,most 34 vagyok,már 16 évesen eljegyzett a mostani férjem.Jól tettem,nem bántam meg.Szerintem csak az bánja meg,akinek nem sikerült a házassága.Én nem érzem hogy lemaradtam volna valamiről,nem hiányzik semmi az életemből,boldog feleség és családanya vagyok :)
2010. jan. 26. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!