Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósnál lakni vagy külön?

Anyósnál lakni vagy külön?

Figyelt kérdés

2 éve élek együtt a szerelmemmel, méghozzá az ő Anyukájánál. Lassan komolyodik a kapcsolat ( házasság, gyereket szeretnénk ), és úgy látom, neki nagyon megfelelne, ha maradnánk az Anyukájánál, max. beépítenénk a tetőteret. Én meg szívesebben mennék külön, mert kedvelem az anyósomat, de nem vele szeretnék maradni életünk végéig.

Páromon meg úgy érzem, ő maradna és mindig azzal hárít, hogy csak erre van pénzünk, különmenni nem.

Van jó megoldás, mit gondoltok?

2010. jan. 26. 17:02
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

Nem tudom milyen kapcsolatba vagy az anyósoddal, de hidd el nekem ha gyereket akartok SEMMI KÉPEN SEM maradjatok ott! Nem ajánlom, nekem van egy 2 éves kislányom, és anyósék lakunk, hát hadd ne mondjam, hogy még azt is jobban tudja a gyereknél hogy a gyereknek mikor kell kakálni! És mindenbe de mindenbe beleszól. msot ezt add rá, most ezt add rá. most ezt adj neki enni, most ezt. Ja és sehova sem tudok elmenni a kis családommal, párommal és a gyerekkel 3asba mert a kedves anyósnak mindig jonni kell velünk.

Egyszóval szerintem menjetek el onnan!!

2011. jún. 25. 12:48
 32/32 A kérdező kommentje:

Nem tudom, olvassa-e még valaki:

életünk legjobb döntése volt, hogy maradtunk, és beépítettük a tetőteret az anyósomnak, külön bejárattal.

Nagyon jó a kapcsolatunk, nem tolakodó, összecsiszolódtunk, imádja az unokáját, rengeteget segít, egyszer nála vacsorázunk, ha pl.látja, hogy elfáradtam a munkában vagy vasalok, szól, hogy majd ő főz, máskor mi hívjuk le.

Mindent meg tudunk beszélni, nincsenek már olyan játszmák, mint az elején.

Nagyon örülök, hogy így döntöttünk anno.

2015. ápr. 24. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!