Anyósnál lakni vagy külön?
2 éve élek együtt a szerelmemmel, méghozzá az ő Anyukájánál. Lassan komolyodik a kapcsolat ( házasság, gyereket szeretnénk ), és úgy látom, neki nagyon megfelelne, ha maradnánk az Anyukájánál, max. beépítenénk a tetőteret. Én meg szívesebben mennék külön, mert kedvelem az anyósomat, de nem vele szeretnék maradni életünk végéig.
Páromon meg úgy érzem, ő maradna és mindig azzal hárít, hogy csak erre van pénzünk, különmenni nem.
Van jó megoldás, mit gondoltok?
Nem tudom milyen kapcsolatba vagy az anyósoddal, de hidd el nekem ha gyereket akartok SEMMI KÉPEN SEM maradjatok ott! Nem ajánlom, nekem van egy 2 éves kislányom, és anyósék lakunk, hát hadd ne mondjam, hogy még azt is jobban tudja a gyereknél hogy a gyereknek mikor kell kakálni! És mindenbe de mindenbe beleszól. msot ezt add rá, most ezt add rá. most ezt adj neki enni, most ezt. Ja és sehova sem tudok elmenni a kis családommal, párommal és a gyerekkel 3asba mert a kedves anyósnak mindig jonni kell velünk.
Egyszóval szerintem menjetek el onnan!!
Nem tudom, olvassa-e még valaki:
életünk legjobb döntése volt, hogy maradtunk, és beépítettük a tetőteret az anyósomnak, külön bejárattal.
Nagyon jó a kapcsolatunk, nem tolakodó, összecsiszolódtunk, imádja az unokáját, rengeteget segít, egyszer nála vacsorázunk, ha pl.látja, hogy elfáradtam a munkában vagy vasalok, szól, hogy majd ő főz, máskor mi hívjuk le.
Mindent meg tudunk beszélni, nincsenek már olyan játszmák, mint az elején.
Nagyon örülök, hogy így döntöttünk anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!