Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósnál lakni vagy külön?

Anyósnál lakni vagy külön?

Figyelt kérdés

2 éve élek együtt a szerelmemmel, méghozzá az ő Anyukájánál. Lassan komolyodik a kapcsolat ( házasság, gyereket szeretnénk ), és úgy látom, neki nagyon megfelelne, ha maradnánk az Anyukájánál, max. beépítenénk a tetőteret. Én meg szívesebben mennék külön, mert kedvelem az anyósomat, de nem vele szeretnék maradni életünk végéig.

Páromon meg úgy érzem, ő maradna és mindig azzal hárít, hogy csak erre van pénzünk, különmenni nem.

Van jó megoldás, mit gondoltok?

2010. jan. 26. 17:02
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:

Igen a külön menés jó megoldás.

Vagy ha tetötér akkor totál külön bejárat az még néha segít.

2010. jan. 26. 17:06
 2/32 anonim ***** válasza:
59%

ha nem maradsz vele,annál jobb.( hidd el tapasztalat =) )

de ha egyedül marad,akkor magányos lesz egy idő után,pláne ha nem foglalkozik vele senki.

de szerintem az a legjobb ha veletek marad.Mert nem érsz rá,akkor főz ő kaját ebédre..stb.

2010. jan. 26. 17:08
 3/32 anonim ***** válasza:
59%
Ha hosszú, boldog házasságot szeretnél, akkor minél gyorsabban költözzetek el és minél messzebb az anyóstól!!! (Olyan távolságba, hogy ne tudjon naponta átmenni.)
2010. jan. 26. 17:08
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
Saját tapasztalatból mondom, inkább szerényebben, de külön. Nálunk már van egy gyerkőc, és mi is sokáig ott laktunk anyósoméknál. Most külön költöztünk és hidd el, sokkkal mássabb és sokkal jobb.
2010. jan. 26. 17:09
 5/32 anonim ***** válasza:
82%
A külön menés jobb! Tisztelet a kivételnek, vannak rendes anyósok is (meg rossz menyek, nehogy magadra vedd), de általában kiütköznek a generációs különbségek. Az anyukák általában irányító típusúak, és ott szokott a gond lenni, hogy próbálják a menyet is irányítani. Főként ha már gyerek is van, sokszor "kéretlen tanácsokkal" bombázzák az anyukát, hogy mit hogy kellene. Ha már most szeretnél külön menni, szerintem ez később csak erősödni fog!
2010. jan. 26. 17:11
 6/32 anonim ***** válasza:
36%
külön, de a párod átmehet hozzá, és hozzon kaját :)
2010. jan. 26. 17:13
 7/32 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is százszor jobb külön menni!Mondjuk nekem soha nem volt gondom az anyósommal,de akkor is,inkább éljétek a saját életeteket.Ezzel rengeteg konfliktust,súrlódást tudtok kikerülni,és a jó viszony megmarad!Nekem is sokkal jobb érzés külön lakni,mert tudom,hogy otthon vagyok,és azt,valamint úgy csinálok,amit és ahogy szeretnék.
2010. jan. 26. 17:15
 8/32 anonim ***** válasza:
17:13,lehet,hogy a Kérdező is tud úgy főzni,mint az anyós! :-)
2010. jan. 26. 17:16
 9/32 anonim ***** válasza:
88%

Én sajnos beleestem abba a csapdába, hogy bíztam benne : a tetőtérben (abszolút külön bejárattal!) nem tud majd piszkálni... DEHOGYISNEM! 8-[

Nem írom le neked, mit éltem át azalatt a 20 év alatt, míg kénytelen voltam ott lakni. Hiába volt "külön bejárat", attól még állandóan azt leste, mikor jövünk, mikor megyünk, ki jön hozzánk, mi van rajtam, mindenbe belekötött!...

Természetesen a férjem (fia) minden nap bement hozzá, na ez remek alkalom volt az "oltogatásra", szarkeverésre...

Végül oltári nagy szerencsével el tudtunk költözni a saját lakásunkból, amit 15 évig törlesztettünk és a 2 kezünkkel építettünk fel...

A nagynéném rám hagyta a lakását, így tudtunk elköltözni messze anyósomtól és végre akkortól élhettünk nyugodtan!

Nem szabad lett volna anyósomékhoz költöznünk és ott építkeznünk, de amikor erre rájöttem, már késő volt.

10/32 anonim ***** válasza:
86%
az én anyósom egy nagyon rendes nő, de az egymás nyakán élés megmérgezi a kapcsolatunkat sajnos. Százszor inkább külön, ha lehetne.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!