Anyósnál lakni vagy külön?
2 éve élek együtt a szerelmemmel, méghozzá az ő Anyukájánál. Lassan komolyodik a kapcsolat ( házasság, gyereket szeretnénk ), és úgy látom, neki nagyon megfelelne, ha maradnánk az Anyukájánál, max. beépítenénk a tetőteret. Én meg szívesebben mennék külön, mert kedvelem az anyósomat, de nem vele szeretnék maradni életünk végéig.
Páromon meg úgy érzem, ő maradna és mindig azzal hárít, hogy csak erre van pénzünk, különmenni nem.
Van jó megoldás, mit gondoltok?
Igen a külön menés jó megoldás.
Vagy ha tetötér akkor totál külön bejárat az még néha segít.
ha nem maradsz vele,annál jobb.( hidd el tapasztalat =) )
de ha egyedül marad,akkor magányos lesz egy idő után,pláne ha nem foglalkozik vele senki.
de szerintem az a legjobb ha veletek marad.Mert nem érsz rá,akkor főz ő kaját ebédre..stb.
Én sajnos beleestem abba a csapdába, hogy bíztam benne : a tetőtérben (abszolút külön bejárattal!) nem tud majd piszkálni... DEHOGYISNEM! 8-[
Nem írom le neked, mit éltem át azalatt a 20 év alatt, míg kénytelen voltam ott lakni. Hiába volt "külön bejárat", attól még állandóan azt leste, mikor jövünk, mikor megyünk, ki jön hozzánk, mi van rajtam, mindenbe belekötött!...
Természetesen a férjem (fia) minden nap bement hozzá, na ez remek alkalom volt az "oltogatásra", szarkeverésre...
Végül oltári nagy szerencsével el tudtunk költözni a saját lakásunkból, amit 15 évig törlesztettünk és a 2 kezünkkel építettünk fel...
A nagynéném rám hagyta a lakását, így tudtunk elköltözni messze anyósomtól és végre akkortól élhettünk nyugodtan!
Nem szabad lett volna anyósomékhoz költöznünk és ott építkeznünk, de amikor erre rájöttem, már késő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!