Hogyan lehet rávenni a férjemet?
Figyelt kérdés
Babával vagyok itthon, de már nem olyan pici, 9 hónapos. Mostanában érzem azt, hogy szeretnék elmenni a párommal ide-oda kettesben, moziba pl, vacsizni valahova, ahogy a baba előtt is tettük. Nagyszülőkre lehet bízni, semmi gond nem lenne. Ráadásul nem úgy mennék pl. moziba, hogy este 8-9kor, mert már 5-6 felé is lehet jó filmeket nézni. A férjem viszont nem igazán rajong az ötletért, "majd ha nagyobb lesz a baba", "majd később", " a baba sírna utánad" ...stb. Pedig én csak kettesben szeretnék vele lenni, romantikázni. Mondtam neki, de nincs eredmény. Valami jó tipp ehhez??:)2010. jan. 26. 10:42
11/13 anonim 

válasza:

Szerintem is jó a kész tények elé állítás ill. próbáljátok meg összehangolni, hogy ki mit szeretne, azért valljuk be pl én se szívesen járok moziba, csak ha valami nagyon jó film van. Színház, koncertek, klubbok, tánc, múzeum... Lehet hogy a "Séta a dinoszauruszokkal" jobban vonzza, mint egy film megbambulása. :D Persze az se megoldás, ha autóversenyt néztek, mert azt meg te nem élvezed, de ANNYI lehetőség van, és biztos hogy ő is vágyik valamire titokban, de mivel kényelmes otthon inkább megnézi a tv-ből, de ha kitudakolnád biztos szívesen elmenne.
12/13 anonim 

válasza:

Nálunk is fordítva van :S a férjem nagyon menne, én meg nem szívesen hagyom itt a babát, 10 hós
13/13 anonim 

válasza:

Miért nem kérdezed meg h miért nem akar??????????
És ha te szeretnél a te igényeidet miért veszi semmibe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!