A férjemet (gyerem apját) hogy tudnám rávenni hogy leálljon a kábítószerrel?
Nem fog leszokni róla, mert nem akar. Ennyi a történet. Jobban szereti a kábszert meg a hétvégi bulikat, mint titeket. Innentől kezdve csak rajtad áll, hogy elviseled, vagy otthagyod. Drogos embernek egyébként sem szülnék semmi pénzért, de ez meg a te dolgod.
Akkor van eséled, ha ő maga belátja, hogy nem mehet ez így tovább, de egyelőre nem erre mutat a dolog.
Hát ha komolyan gondolja a leszokást, akkor kérdezd meg tőle, hogy mit tesz /tett azért hogy változtasson? Ha semmit az is egy válasz.
Vezesd rá, hogy talán, "ha őt is zavarja a dolog menjetek pszichológushoz, mert az még mindig jobb mint egy elvonó" ... ekkor minden kiderül. Ha nem akar menni, akkor már meg is kaptad a választ és a jövődet is. Ha esetleg Csernus Imréhez :) elkeverednétek, ő egy pillanat alatt meg tudja mondani, hogy akkor most tényleg komolyan akarja-e vagy sem. Itt az a lényeg hogy elvileg önként menjen a dokihoz!
Egyébként -ne harizz- de én sem szülnék gyerkőcöt olyannak akivel már az elején ilyen gondok vannak :(
És ne hidd hogy nincs választási lehetőséged: vele -kitartás, szenvedés, és TALÁN változás (???) vagy nélküle - egy újabb lehetőség?
Én a pasimmal közöltem h vagy a drog vagy én...
Leaállt még az elején. 1éve "tiszta" vagy nem tom hogy kell mondani:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!