Szülők és Kamaszok! Találkoztatok-e már kábítószerrel, vagy hallottál valamit, hogy a könyezetetekben valaki érintkezett vele? (Minél többen írjatok! )
Személyes élményt írj, vagy valamit amit hallottál! Ne olyat hogy káros meg ilyenek. Tudom, hogy az. Csak kíváncsi vagyok, mennyire érintett a fiatalság ebben a témában.
KORT és NEMET!!
Köszönöm a segítségeteket!
a kozepiskolai oszyalyomnak tobb mint a haromnegyede rendszeres drogfogyaszto volt
20/L
Anyum nagyon megdöbbent rajta...
Suliban fél füllel hallottam, hogy két fiú és két lány azt beszélték meg, ki hol, és mennyiért vesz füves cigit, illetve grammra füvet. Ilyen "Te normális vagy? Én feleennyiért kapok kétszer ennyit" és ilyenek... Amikor odanéztem azonnal elhallattak.
Később a diákújságban jelent meg cikk arról, mi lesz a füvesekkel, és egyik fiú odavitte elém, és megkérdezte (mivel én is diákújságos vagyok)
(hopp, elküldtem, bocs xD folyt.)
hogy é írtam-e róla.. szóval komoly
17/L
Én még nem, de testvérem már kipróbálta. Én nem is fogom kipróbálni, de még nem is kínáltak, meg nincs olyan baráti társaságom.
14/l
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Azt is megtudnátok mondani hogy pontosan milyen szerről van szó?
mariskát próbáltuk vízipipába. haveromék egy idő után elkezdett kidőlögetni, elszálldosni, de én hiába szívtam nem éreztem semmi furcsát (pedig még többször nálam is volt a pipa mint másoknál). egyedül azt hogy ha elkezdtem beszélni véletlen beleraktam + szavakat vagy hülyén ragoztam, meg kicsi dolgokon is tudtam röhögni. De semmi halu vagy ilyesmi.
14f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!