Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők és Kamaszok! Találkozta...

Szülők és Kamaszok! Találkoztatok-e már kábítószerrel, vagy hallottál valamit, hogy a könyezetetekben valaki érintkezett vele? (Minél többen írjatok! )

Figyelt kérdés

Személyes élményt írj, vagy valamit amit hallottál! Ne olyat hogy káros meg ilyenek. Tudom, hogy az. Csak kíváncsi vagyok, mennyire érintett a fiatalság ebben a témában.

KORT és NEMET!!

Köszönöm a segítségeteket!

2010. nov. 16. 18:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Uccsó:A kati az legális nem?:)

A kérdésre válaszolva pedig...csak fű volt.Meg találtam itthon ilyen régebbi köhögés csillapítót...ami kodein tartalmú.Hát...2őt beszedtem és úúúh.Akkor megnéztem a neten és ott láttam hogy kodein van benne.Nem sokáig tartott (:

Amúgy a mi városunk az olyan hogy mindenki panaszkodik,hogy nincs lóvé de drogra mindenkinek van pénze.:/

Meg ilyen,hogy nem a tanárokkal kell kapcsolatba lenni,hanem a dílerekkel.Szóval...itt a fiatalok 60%-a rendszeresen él valamilyen anyaggal...és minden 1,5 . kipróbálta már.(Ha jól emlékszem)

14/L(ühü.)

2010. nov. 17. 14:04
 12/23 anonim ***** válasza:
14 éves vagyok, eddig még soha az életben, de tényleg teljesen soha nem találkoztam még semmilyen droggal, de még arra sem került soha sor, hogy cigivel kínáltak. Viszont rendkívül élvezetes hallgatni kb havonta különféle előadókat szóról szóra ugyanazokkal a mondatokkal, hogy drog rossz!
2010. nov. 17. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
én csak egy barátomról tudom biztosan, hogy próbálta és néha él vele, főleg a fűvel. a többiek szerintem nem, de ki tudja manapság...
2010. nov. 17. 16:09
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem baj ha legális, a kati akkor is drog.

Köszi, de várok még!

2010. nov. 17. 18:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Egyik rokonom..most 14 éves de 2 éve kezdte..12 évesen!Nem kamu.
2010. nov. 17. 19:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Ez lehet hogy nem kifejezetten személyes,de a legjobb barátnőm barátnőjének az osztálytársa,úgy ment be egyszer suliba, hogy be volt szívva.7.es lány.12 vagy 13 éves...

13/L(tudom hogy ez teljesen mindegy, de kérted...xD)

2010. nov. 17. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
elso vagyok, leginkabb olcso drogokat fogyasztanak (fu,extasy,speed), ezeket az iskolaban is rendszeresen, ora elott, alatt, kozben, de vannak olyanok, ez a ritkabb (sokkal ritkabb), akik kokainoznak is, meg volt harom heroinista, de veluk nem tudom mi lett, mert ok elmentek a sulibol
2010. nov. 17. 22:25
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

Én ebben a városban élek...ha elolvasod a cikket kapsz egy kis képet arról h mi folyik itt. persze a leírtak még semmi a valósághoz képest !

17_F

2010. nov. 18. 18:52
 19/23 anonim ***** válasza:

Csapattársam mesélte hogy házibuliban füveztek már nem egyszer és, hogy az milyen jó móka meg tök poén, meg annyira nem káros és, hogy nyugodtan ki lehet próbálni.... Köpni nyelni nem tudtam mikor elmesélte. Eszem ágában sincs kipróbálni, viszont sajnos alig van már pár ismerősöm aki ugyanezen a véleményen van, mint én =(

17/l

2010. nov. 18. 22:36
 20/23 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm kipróbálta és teljesen bekábult tőle. Éppen a haverjaival volt bulizni és két srác elvitte valahová a városban ő fel se fogta hogy mi történik. Aztán elkezdték fogdosni, még szerencse hogy volt annyi lélekjelenléte, hogy elfusson..aztán felhívott valakit, és megtalálták tök messze a bulizóhelytől egy parkban feküdt egy padon teljesn bekómált...kb 1 órát aludt a padon..elég durva
2010. nov. 28. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!