Szülők és Kamaszok! Találkoztatok-e már kábítószerrel, vagy hallottál valamit, hogy a könyezetetekben valaki érintkezett vele? (Minél többen írjatok! )
Figyelt kérdés
Személyes élményt írj, vagy valamit amit hallottál! Ne olyat hogy káros meg ilyenek. Tudom, hogy az. Csak kíváncsi vagyok, mennyire érintett a fiatalság ebben a témában.
KORT és NEMET!!
Köszönöm a segítségeteket!
2010. nov. 16. 18:43
21/23 anonim válasza:
Én nem rendszeresen de füvezek. Most is van 1g a szekrényben. És legjobbhavertol veszem csak 1000 ért 1 g-t:D tom szànalmas de hangsùlyozom nem rendszeresen(havi1szer talàn) és nem ezért a legjobb baràtom. Mà pisis korunk ota azok vagyunk.15/f
22/23 A kérdező kommentje:
Nem ítélem el a drog fogyasztókat =)
2010. nov. 30. 21:40
23/23 anonim válasza:
Az én tanítványaim rendszeresen betépve jönnek órára. Órán sodorták, órán bizniszeltek. Elvenni nem lehet tőlük, mert előkerül a kés... Azt inkább nem kockáztatom. A rendőrség nagy ívben hárít, nem tesznek semmit. Az egyik srác (9. évf.) olyan vörös szemekkel jön órára, mint egy zombi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!