31 éves nő vagyok, van egy férjem, akit szeretek, de unom a házasságunkat. Nem járunk sehova, nem szexelünk mindennap. Hiába beszéltem vele erről, mindig azt mondja, hogy nagyon fáradt(tény, hogy sokat dolgozik, otthon is). Ugyanakkor én is dolgozom, elvégzem a háztartási teendőket, mégis tudnék időt szakítani kettőnkre. Egyszerűen megzakkanok ha akár 3 napig nem csináljuk. Feszült vagyok, ideges.
Azt sem értékeli túlságosan, ha beöltözök vagy felveszek egy nagyon szexi fehérneműt.Tudom, hogy nem szép dolog, de egyre inkább a megcsaláson jár az eszem.
Tedd is meg! Nem várhatsz életed végéig, és ez még csak rosszabb lesz. Én mire megetettem már hónapokat hagytunk ki szex nélkül. Nem mellesleg lehet hogy neki is van valakije...
2010. okt. 8. 22:53
4/22 anonim válasza:
Nem tudom,milyen munkát végez a férje de ha pl ház körüli teendőket megpróbálhatja az egyszerűbb dolgokat ön elvégezni,továbbá az is eszembe jutott,hogy egy kicsit talán szexmániás("Egyszerűen megzakkanok ha akár 3 napig nem csináljuk. Feszült vagyok, ideges.")Lehet ezen sem ártana elgondolkodni,hétvégén meg megpróbálni elmenni valamerre,egy séta a városban pl.
2010. okt. 8. 22:54
5/22 anonim válasza:
Ne a szexre koncentrálj, ő is érzi a feszültséget,úgy érezheti,hogy köteles megtenni és ettől elmegy a kedve. Napközben bármikor,ha van 1-2 perced, öleljétek meg egymást, csókold meg, ha mentek valahova,fogd meg a kezét, nem nagy dolgok,de jót tesznek az ember lelki világának, másképp fog egy idő után ő is hozzáállni,csak legéyl türelmes,nem kell kikukázni a párodat,akit azért valószínűleg szeretsz,csak mert kevesebbet teljesít,mint kívánnád. Amúgy sajnos mi mindig többet bírnánk én azt tapasztalom,mint a pasik,hiába van a köztudatban fordítva :)
2010. okt. 8. 23:00
6/22 anonim válasza:
Lehet hogy szimplán fáradt és nem egyforma a szexigényetek.2 év alatt még nem hiszem, hogy meguntátok volna egymást. Ha erőlteted, annál kevésbé lesz kedve. Legyél izgató és vonzó, csinálj úgy,mintha más érdekelne, megjön a kedve. Ha attól sem,akkor menjetek tanácsadóhoz. Ha az se segít jöhet a megcsalás vagy a válás.
2010. okt. 8. 23:00
7/22 anonim válasza:
Nem tudom, ez sok mindentől függ. Én heti 5-6alkalommal kívánom, de a páromnak elég a heti 2 alkalom.
Ez így van már évek óta (8éve), de ez nem jelent semmi problémát a kapcsolatunkban, mert van önkielégítés is a világon, még akkor is ha kapcsolatban élünk. Sőt, elmeséljük egymásnak, ill néha meglepjük egymást valamilyen kütyüvel, amit olykor a közös együttlétek során is használunk.
2010. okt. 8. 23:01
8/22 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok.Az a baj,hogy a férjem elég figyelmetlen,de nem csalom meg,pedig nekem is eszembe jutott már.
Amire rájöttem,hogy szereti ha én kezdeményezek és ez nem esik nehezemre.Naponta van szex és engem is kielégit ha én kezdem:)
Úgy látszik neki ez jön be:)
Mi is 2 éve vagyunk házasok.
2010. okt. 8. 23:06
9/22 anonim válasza:
Ha szereted, ne csald meg, végleg elrontasz mindent. Próbálkozz bármivel, ezzel soha. Nem kell örökre vele maradnod, ha nem sikerül megoldani, akkor szakíts, úgy lépj tovább.
2010. okt. 8. 23:07
10/22 anonim válasza:
Férfi vagyok, nálunk pont fordítva van, Pedig imádom a páromat, és szerintem ő a legtökéletesebb nő a világon, ennek ellenére neki a heti egy, bőven elég
Alig kivájna a szexet, és annak minősége is annyira függ a hangulatától, hogy férfi aggyal szinte hihetetlen. De nem csalom meg, több éve imádom őt, és mindig segít kielégíteni. Szóval figyelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!