Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám rávenni a férjemet...

Hogy tudnám rávenni a férjemet egy normális beszélgetésre, ha teljesen elutasító?

Figyelt kérdés

Férjemmel 1 hónappal ezelőttig jól megvoltunk! Nem szoktunk hétköznap veszekedni, csak hétvégén amikor állandóan elcsavarog a haverjaival! Van olyan, hogy hétvégén éjjel lófrál, nappal alszik! Ezen nagyon ki szoktam akadni, mert van egy 1,5 éves gyermekünk és hármasban alig tudunk elmenni valahova,mert ő nappal alszik! Mióta jó idő van, azóta tart legfőképp a mászkálgatása! 1 hónappal ezelőtt 3 nap is elment egymás után, nagyon összevesztünk és azóta külön is vagyunk! Nagyon durván makacs és büszkeség jellemzi! Múlt héten amikor találkoztunk nagyon bunkó volt és én is úgy gondoltam, hogy nem is szeretnék vele maradni!

Tegnap újra találkoztunk, folyamatosan a fiunkról beszéltem neki meg ilyen általános dolgokról, de nem néz a szemembe sem+meg sem szólal! Én látom rajt, hogy szenved, de a makacssága miatt sem mondaná, hogy próbáljuk meg! Rengeteget fogyott gondolom őt is fölzaklatja a dolog, de azt mondogatta múlt héten,hogy már elhatározta, hogy vége és nem fog visszatáncolni! Én azt látom rajta, hogy teljesen mást próbál mutatni, mint amit érez! Nehezen fogadom el, mert hétköznap tök jól megvoltunk+ ha nem csavargott hétvégén akkor is! Persze nem akarom, hogy mindig velünk legyen, de ha minden 2. vagy 3. hétvégén tűnne el 1 -2 napra az nem is érdekelne, de állandó jelleggel már sok!!

Én ki akarok vele békülni,mert nem éreztem ennyire rossznak a kapcsolatunkat! Mondtam neki, hogy menjünk el valahova kirándulni, de azt mondta ő erre még nincs felkészülve! Nem értem!!

most mit csináljak? Teljesen elzárkózik előlem!

Beszéltem az anyósommal, mert felhívta őt , hogy vége...

Kérdeztem anyósomtól, hogy mit mondott rólam azt mondta nem megy, de rám nem tud rosszat mondani!!

Nagyon rossz ez így! A gyermekünk is nagyon apás! tegnap amikor elment a férjem ordított utána!

Képes ilyen miatt föladni a családját???

Én nagyon szenvedek!! Már nőre is gondoltam, de nagyon tagadja, hogy ilyenre nem lenne képes!!

Segítsetek!!

2009. jún. 28. 21:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy miért csinálja ezt a férjed. Azt sem tudom, hogy mit lehet ilyenkor mondani. Próbáld meg talán azt, hogy elhívod magadhoz ebédre, vagy vacsorára, azzal az indokkal, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Aztán hátha ott maradna másnap reggelire is, mást nem tudok sajnos kitalálni.
2009. jún. 28. 22:03
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
Válságosnak látszik a helyzet. Attól tartok, a haverok tüzelik a szokásos módon és arra az életformára bíztatják, ami már nem családapának való. Ha annyira a végét hangoztatja lehet, hogy így is van. Ha nem tudsz vele beszélni, írj neki egy kimerítő lelevelet, amit akár többször is el tud olvasni és magányában át is tud gondolni. Biztos van annyira kiváncsi, hogy elolvassa. Írjál bátran az érzelmeidről, a kisfiatokról és arról, hogyan lehetne ezt a házasságot megmenteni. Ne add fel, hiszen szeretd őt és a kicsi is ragaszkodik az apjához.
2009. jún. 28. 22:05
 3/25 anonim ***** válasza:
97%

Sokkal értékesebbek vagytok ti (te és gyermeked) annál, mintsem egy ilyen helyzetbe szoruljatok.

Én évekig próbáltam menteni a családi életet, a volt férjem nappal aludt, éjszaka tv-t nézett.

Azzal a könnyebbséggel, hogy ő nem csavargott el.

Sok minden volt még, ami nem éppen egy odaadó társra utal vele kapcsolatban... mindaddig bírtam, amíg szorongásos beteg lettem!

1,5-ig szorongásoldó gyógyszeren éltem, de rendbe jöttem... köszönhető többnyire annak, hogy elváltam.

Nem tanács. De én ide jutottam. Sajnos már nem vagyok a régi, azóta hiába telt el 4 év, hiába vagyok újra házas az oldalamon egy szerető társsal, aki elfogad minket a kisfiammal, egy roncs lettem...

2009. jún. 28. 22:13
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd egy darabig,ne is keresd,legyél te is makacs(normális keretek közt).ha sokáig fő a levébe,és nem futsz utánna,szerintem lesz ideje eldönteni,hogy mit veszithet!Nagyon sok kitartást kivánok,szoritok nektek!!!
2009. jún. 28. 22:13
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem most kezd rájönni, hogy nem élte ki magát. Azt hiszi, hogy Neki még a csavargás, a flört kell. Ha nem is ismeri el szerintem vannak egyéjszakás nőcskéi az ilyen bulihétvégékből.

Szerintem hagyd Őt most békén gondolkodni kicsit. Ne keresd, ha akar,majd hív, érdeklődik a gyerek iránt.

Hagy érezze, hogy magára van hagyatva, mert csak így tudja felmérni mi kell neki. Ha később úgy dönt, hogy Veletek akar lenni, akkor se fogadd vissza első szóra, mert akkor megint el fog menni.

Tudom, hogy nagyon nehéz, de erősnek kell lenned és össze kell szedned magad.

remélem minden jól alakul.

2009. jún. 28. 22:14
 6/25 A kérdező kommentje:

Igen, a haverok sajnos nagy befolyással vannak rá! 1 haverjának sincs párkapcsolata, nemhogy gyereke! Minden hétvégén folyamatosan csörög a telefonja a férjemnek! Szinte haza sem ér és már hívják, hogy menjen vissza!! Csak ezen szoktunk vitázni!! külföldön laktunk és ha ott vagyunk, akkor minden ok velünk,de amint haza jövünk....

jönnek a kedves kis haverjai! Sajnos a férjem nagyon befolyásolható!!

Én nem akarom ilyen hamar föladni!!

2009. jún. 28. 22:15
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
A férjed mindig ilyen volt vagy megváltozott? Azt írod, hogy csak 1 hónapja romlott meg a kapcsolat. Előtte más volt?
2009. jún. 28. 22:28
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne add fel. Viszont ne görcsülj rá a férjedre. Engedd el. Foglalkozz magaddal és a gyerekkel, éld úgy az életed, hogy rá nem számítasz. Ne tegyél neki szemrehányást, legyél kedves, tartózkodó, mintha egy jó szomszéd lenne. ne azt érezze, hogy görcsösen rá vagy állva. Tudom, nehéz ez, de oszd be jól a napodat. Barátok, programok, tevékenységek. Nagyon ajánlanám James Dobson Kemény szeretet c. könyvét. Majdnem biztos vagyok benne, hogy görcsös kapaszkodással nem érsz el semmit, inkább az ellenkezőjét. Én is ezt tettem a barátommal, bár nekem spontánul jött ez a felszabadító érzés. Mihelyst nem görcsöltem rá, azonnal ő keresett engem, és fölidézte, hogy a múltban mit nem tett úgy, ahogy kellett volna. Jelenleg nem tudom, mi lesz velünk tovább, de nekem jót tesz, hogy többet vagyok a barátaimmal. Kezdetnek próbáld ki Te is. Kíváncsi vagyok, mi lesz. Elmenni a haverokkal mindjárt nem lesz olyan egetverően nagy buli, ha le se sz.rod. Legalábbis én ezt gondolom.
2009. jún. 28. 22:29
 9/25 anonim ***** válasza:
85%
már bocs, hogy ilyet kérdezek, de hány évesek vagytok????
2009. jún. 28. 22:35
 10/25 anonim ***** válasza:
40%
ja, nem nő van a dologban! lehet, hogy egy fiú van a dologban! nem buzernyák véletlenül? Annyi ilyet lehet hallani.... először tagadnak, de az nem megy sokáig.... ezért nem néz a szemedbe!
2009. jún. 28. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!