Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem a feleségem ő a...

Szeretem a feleségem ő a mindenem, de muszáj beszélnem róla, hogy sokszor megkívánom az egyik barátnőjét. Hogy küzdhetem ezt le?

Figyelt kérdés

Soha nem tenném meg,de párszor szoktunk találkozni vele és a párjával,szoktunk néha együtt bulizni,vagy pl strandra menni.Egyszerűen nagyon cikinek tartom és sokszor ezeket a szexuális gondolatokat nem tudom kiverni a fejemből,sokszor jön magától és próbálom elterelni a gondolataimat.

A baj hogy látom rajta is,mert ha nincs ott a feleségem,mert elment pl wc-re,teljesen megváltozik viselkedése.A tavaji szilveszteri bulin is,láttam rajta hogy alíg várja hogy a feleségem elmenjen wc-re,egyfolytában a wc ajtót nézegette hogy mikor jön ki,nyilván azért mert ilyenkor másképpen viszonyul hozzám.

A lényeg a lényeg,szégyenlem magam és a gondolatok miatt,hogyan szabadulhatnék meg ezektől a gondolatoktól?

A kapcsolatunk jó a feleségemmel,mozgalmas kiegyensúlyozott életünk van,szeretjük egymást,szexuáis életünk is rendben van.

2014. okt. 30. 07:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Mondd el a feleségednek, hogy a kis barátnő rád hajtott. Ennyire egyszerű.

A gondolataid ennek a szövevénye.

Majd ő eldönti, hogy akar e velük kapcsolatban maradni.

2014. okt. 30. 09:33
 22/28 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem. Én is sok éve vagyok házas, de a feleségemen kívül senki iránt nem érzem azt a vágyat, annyira szeretem a mai napig és ő is engem. Talán magadnak is hazudsz, de -szerény véleményem szerint- nem a feleséged az igazi. Én más fajta tanácsot adnék ,mint a többi válaszadó: gondold át, letudnál-e boldogan (!) élni egy életet a feleségeddel?

Nekem a feleségem előtt is volt komoly, több éven át tartó kapcsolatom, és előfordult velem is az ami a kérdezővel. Megkívántam mást. Aztán ráébredtem, hogy magamat csapom be azzal ha elhiszem, hogy minden rendben. Átgondoltam ,és rájöttem van más dolog is, ami miatt nem működik. És jobb volt tovább állnom.

Aztán megismertem a feleségemet, és rájöttem, az igaz szerelemben nincsenek ilyen gondolatok.

43F

2014. okt. 30. 09:57
 23/28 anonim ***** válasza:
23%

utolsó, attól még lehet a felesége az igazi, hogy testileg megkíván egy másik nőt. Ez a kémia sajnos, néha váratlanul történik.

Kérdező, szerintem nagyon jó ember lehetsz, hisz felismerted a problémát és tenni akarsz ellene.

Hidd el, az idő az fog segíteni. Ritkább találkozások és az idő. De az is lehet, hogy sok idő. De ha tudod helyén kezelni a dolgokat, házasságodat, akkor nem lesz ebből baj.

Gondolatokkal nincs semmi baj, nem te vagy az egyetlen aki fantáziál másról. Ezek majd csökkenni fognak, és majd megszűnnek. De addig is, kitartás.

2014. okt. 30. 10:27
 24/28 anonim ***** válasza:
23%

Próbáld ki, hogy egyszer jó alaposan elképzeled, hogy összejönnél a barátnővel.

Aztán ugyanilyen alaposan a folytatást. Hátha segít.

2014. okt. 30. 11:14
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Tök természetes hogy mást is megkívánsz, ilyen az ember, főleg a férfi (egyébként a nő is, csak azt még jobban kell szégyellni.) Szerintem az a gáz, hogy társadalmi hozzáállás már elérte, hogy emiatt bűntudatod legyen. Hazudjuk csak azt hogy normális, ha egy partner szexuálisan kielégítő akár évtizedekig. Szép lenne, de sajnos nem igaz. Szerintem nincs veled semmi baj, ne lépj a tettek mezejére, de arról fantáziálsz amiről akarsz. Gondolatrendőrség szerencsére nem létezik...
2014. okt. 30. 11:53
 26/28 anonim ***** válasza:
54%
Nőként azt mondom, ha egy barátnőmről megtudnám, flörtöl a párommal, megszakítanám vele a kapcsolatot. Ha a páromról tudnám meg, hogy a barátnőm hajt rá, ő meg talonban tartja, nagyon kiakadnék. Alap, hogy ha valaki nyomul, az el kell hajtani. Mivel semmi nyílt dolog nem történt köztetek, nem fog használni semmiféle beszélgetés a barátnővel. Mivel a feleséged barátnőjéről van szó, nem fogod tudni megszakítani a kapcsolatot minden magyarázat nélkül. Ha a férjem azzal állna elém, hogy ez a dolog már egy éve megy a hátam mögött, nagyon kiakadnék, és azt gondolnám, eddig nem volt benne biztos, hogy nem akar élni a lehetőséggel. Nem húzd az időt, mert csak rontasz a helyzeten.
2014. okt. 30. 13:52
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha jönnek a hűtlen gondolatok tudatosan hessegesd el őket, gondolj másra. Ha elkezdi a flörtöt a barátnő, akkor viselkedéseddel zárd rövidre, egyértelműen lássa hogy nem vagy vevő rá. Ha ott a feleséged is meg a barátnője is, tegyél rá egy lapáttal, még több ölelés, még több csók, bókolj a feleségednek, hogy lássa a barátnője, hogy nincs helye köztetek. Amúgy meg próbáld meg elkerülni a nőt.
2014. okt. 30. 21:16
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem erre tökéletesen illik a "szégyen a futás, de hasznos" mondás.
2014. okt. 30. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!