Szeretem a feleségem ő a mindenem, de muszáj beszélnem róla, hogy sokszor megkívánom az egyik barátnőjét. Hogy küzdhetem ezt le?
Soha nem tenném meg,de párszor szoktunk találkozni vele és a párjával,szoktunk néha együtt bulizni,vagy pl strandra menni.Egyszerűen nagyon cikinek tartom és sokszor ezeket a szexuális gondolatokat nem tudom kiverni a fejemből,sokszor jön magától és próbálom elterelni a gondolataimat.
A baj hogy látom rajta is,mert ha nincs ott a feleségem,mert elment pl wc-re,teljesen megváltozik viselkedése.A tavaji szilveszteri bulin is,láttam rajta hogy alíg várja hogy a feleségem elmenjen wc-re,egyfolytában a wc ajtót nézegette hogy mikor jön ki,nyilván azért mert ilyenkor másképpen viszonyul hozzám.
A lényeg a lényeg,szégyenlem magam és a gondolatok miatt,hogyan szabadulhatnék meg ezektől a gondolatoktól?
A kapcsolatunk jó a feleségemmel,mozgalmas kiegyensúlyozott életünk van,szeretjük egymást,szexuáis életünk is rendben van.
Egyébként a feleséged és a barátnő párja nem érzékel ebből semmit? Én nőként rögtön kiszúrom, hogy ki az akinek tetszik a vőlegényem, vagy ha az adott nő még jeleket is ad. A nők azért ilyen téren ismerik egymást, pláne ha a barátnője akkor pedig még jobban kellene neki érzékelnie ezeket a dolgokat.
Most vagy nem veszi figyelembe, és homokba dugja a fejét, hogy biztos csak beképzeli, vagy nem mer róla beszélni, mert ha meg mégsem így lenne, égő lenne neki, hogy megvádolja a barátnőjét... érdekes.
Szerintem a te részedről nem kellene beszélned neki, mert nem tudhatod, benne ez mit okoz. NEm csaltad meg, nem is akarod, vagy annyit mondasz, hogy a barátnője nyomul rád szerinted, vagy semmit.
Egyébként ezek a nyomulós dolgok nem számítanak, ha nem akarsz lelépni, rendezd el ezt magadban.
Ha a férjem ilyen helyzetben lenne, én nem szeretnék tudni róla, mert sosem felejteném el és sérelemként élném meg, hogy a férjem egy évig húzta a lekoptatást, tehát gondolkozott rajta stb. Nem borítanám fel az asztalt, nem balhéznék, de nagyon szomorú lennék, ha tudnék ilyenről. A megcsalás után pedig el is hagynám szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!