16-19 éves lányok, ha az apukátok válás után bemutatná a nála 20 évvel fiatalabb barátnőjét aki már élettársa is, ti hogyan állnátok hozzá?
Én 10 éve a barátnô voltam. Én 22, a nagyobbik lány 18.
Elsô találkozáskor közöltem, hogy tudom, hogy ez egy hülye helyzet, nekem is az, de mi döntjük el, mi lesz belôle... Nem kell jópofiznunk, de azért beszélgethetünk...
Minden rendben volt. Hamar megtaláltuk a hangot.
Megkérdezném édesapámtól, hogy mi a fene ütött belé, hogy a lányával egykorú fiatalokra izgul szexuálisan? :( Mert szerintem ez nem normális.
A lányt nem hibáztatnám, nyilván ő még naiv, tapasztalatlan, fülig szerelmes és vak. Nem az ő hibája.
Remélhetöleg a barátod lánya nem olyan idióta, mint a 70%-os válaszoló. (Neki üzenem, hogy egy párkapcsolatnak nem az a lényege, hogy szexuális izgul-e a másikra, hanem ennél sokkal több!!!)
Ha nem erölteted a dolgot, hanem lazán bemutatkozol, akkor nem hiszem, hogy gond lenne, kivéve, ha valaki elöre felpiszkálja a lányt.
6-os hozzászóló miért érezné magát?
Az én párom 30 évvel idősebb most 60 éves és 11 éve vagyunk együtt mi van ebben rossz?Nem neked kell,hogy jó legyen hanem nekik.Törődj magaddal nem más dolgával.Sokkal jobb egy érettebb férfival lenni mint egy kis taknyos kölyökkel akiknek az a fontos mikor csalhatják meg a barátnőjüket,buli,haverok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!