Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha utálom apu...

Mit csináljak ha utálom apu barátnőjét?

Figyelt kérdés

Eredetileg csak barátok voltak, de én tudtam hogy össze fognak jönni, és mint havert bírtam, de kimutatta a foga fehérjét.... Megmagyarázta hogy ő nem akar nekem se anyapótló lenni hanem mint barátnőm úgy nézzek rá. Jó semmi gond... Aztán el telt egy hét... Azt is mondta hogy tudja milyen ha az apjának van barátnője és hogy milyen rossz nézni ahogy puszi-puszi, ölelés stb. Erre? Elkezdenek nyalakodni előttem, megkédeztem hogy "nem zavarok?" aztán elkezdi a nő hogy "majd én is ezt fogom mondani amikor majd te csókolózol a pasiddal". 1. 13 vagyok szval az kicsit odébb van.

2. semmi joga nincs hozzá max. apunak meg anyunak de tudtommal ő egyik se sőt még mondta is hogy tudja milyen aha persze csak be akart nyalni hogy bírjam. Ezért... És tudom milyen. Volt egy férje nagyon sokszor megcsalta a nő, és nekünk ezt úgy adta be hogy a pasi csalta meg őt. Pedig ha akárkit megkérdezünk mindenki megmondja hogy milyen az a nő. De nem tudom hogy ébresszem rá apát (most vak a szerelemtől) hogy szerintem megcsalja..?

2014. júl. 26. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Felnőtt emberek, természetes, hogy csókolóznak. Miért ne lenne hozzá joga? Apukád élettársa. 13 évesen már elég nagy vagy hozzá, hogy belásd.
2014. júl. 27. 00:08
 2/8 acelsziv ***** válasza:
50%
amit én látok az egy kis hp nyivákolása mert nem az övé apuci minden figyelme...
2014. júl. 27. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
13%

Apád vagy rájön vagy nem. Bocs de inkompetens vagy egy szülővel szemben, még ha igazad is van, bár tévednék.

Én is visszataszítónak találom a gyerek előtt, meg általában bárki előtt kéjelegni, ez intim és magán ügy és a kutya nem kíváncsi rá és undorító, menjenek szobára.

2014. júl. 27. 01:28
 4/8 A kérdező kommentje:

acelsziv: köszi szépen :DD amúgy nem így van de szerintem a helyembe te már falnak mentél volna...........

szerintem rá fog jönni egy idő után, és szerintem se kéne nyilvánosan és én is úgy gondolom hogy elég undorító mert ma azt magyarázta nekem hogy menjek el mert 2-esbe akarnak beszélni... Már nem azért de milyen már hogy "na gyerek menj át egy másik asztalhoz" ... mert ez volt...

2014. júl. 27. 02:07
 5/8 anonim ***** válasza:
66%

De gyerek vagy te még.

"semmi joga nincs hozzá max. apunak meg anyunak"

Nem, nem csak anyádnak van joga csókolózni az apáddal.

Kérd meg, hogy ne előtted csinálják, mert ez zavar téged. A múltjához meg semmi közöd. Ne áskálódj, mert csak nevetségessé teszed magad.

2014. júl. 27. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

"ma azt magyarázta nekem hogy menjek el mert 2-esbe akarnak beszélni"

Hűha, kettesben akarnak beszélgetni, micsoda, hát ehhez van egyáltalán bármi joguk?

Nyugodj le, hagyd apádat meg a barátnőjét békén.

2014. júl. 27. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk ezt a kettesben való beszélgetést tényleg megoldhatták volna úgy, hogy ők vonulnak félre, nem téged küldenek el, vagy megvárják, amíg kettesben lesznek.

Viszont úgy érzem, benned meg egy jó adag féltékenység van. Ilyen piti dolgok miatt bosszúból be akarod beszélni apukádnak, hogy megcsalja a barátnője, holott erre semmi bizonyítékod, csak néhány pletyka, miszerint a volt pasiját megcsalta, ami vagy így volt, vagy nem.

2014. júl. 27. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Elváltak a szüleid, szóval már nem egymáshoz tartoztak. Teljesen normális, hogy apukádnak van egy új barátnője, szüksége van rá. Ennyi idősen ezt már te is tudod. Az, hogy pár helyről hallottál róla dolgokat, hogy miket csinált még nem jelent semmit. Ebbe tényleg ne ásd bele magad, nem a te dolgod. Nem azt mondom, hogy nem lehet gyanakodni, ha ennyi pletyka kering, de közel sem biztos és, ha mégis akkor sincs rá garancia, hogy újra megteszi apukáddal is. Egyáltalán van bármi jele, hogy megcsalja? :) Nyugi, ne találj ki butaságokat. Ha apukád boldog vele és szereti, akkor pláne ne beszélj róla csúnyán és ne akard őket szétszedni. Megértem hogy ez neked most rosszul esik. Szerintem beszélgess kettesben apukáddal, de ne vádaskodj, ne szidd a nőt. Kérd meg, hogy előtted ne nagyon "nyalakodjanak" és jelezd neki, hogy szeretnél vele több időt tölteni kettesben, bicajozni, sétálni vagy csak otthon házimunka közben beszélgetni vagy tévét nézni. Szerintem meg fogja érteni és megpróbál több időt fordítani rád. A nőt meg nem kell szeretned, nem kell anyaként kezelned, nyilván nem is tudnád, de meg kell adnod felé a tiszteletet. Beszélj vele normálisan, ne kiabálj, ne szidd őt. Nem kell jópofizni, de szerintem ő is rendesebb lesz, ha látja, hogy nem vagy mérges, nem akarsz belekötni, nem utasítod el teljesen. Gondolj bele, hogy milyen lehet felnőtt nőként, mikor egy 13 éves lány akarja megmondani neked az igazat. :) Lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, hogy megvéded apukádat a megcsalástól, de csak még rosszabb lehet. A pletykákon kívül van valami más okod erre gondolni?
2014. júl. 28. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!