Hogyan vegyem rá a volt feleségem, hogy peren kívül megkapjam a kizárólagos lakáshasználatot?
Elköltözött a gyerekkel, de a gyerekszobát lezárta.
A válóperes végzés szerint az ő kizárólagos használatba van. Ha nálam vannak a gyerekek (több napra akár) az én kis szobámba alszanak. A nappali is az övé, az most a gyerekek színtere. Lakáshitel felét nem fizeti. Nekem az nem elég, hogy lepapírozzuk, hogy használhatom az egész lakást, ha lemondok a lakáshitel feléről.
Így nem lehet berendezkedni, hogy közben jogilag bármikor birtokba veheti a területeit és bejöhet a lakásba. Szeretném letisztázni a dolgoz.
engedd be a gyerekeket a gyerekszobába, a feleség úgy sem tudja meg
ha nem megy a zár nyitása, akkor tudok segíteni :)
Kérdező:
1, Indíts pert a hiteltörlesztés fele behajtására, és ajánld fel a lehetőséget, hogy átvállalod az egész hitelt, ha lemond a lakáshasználati jogáról.
2, Sárkány ellen sárkányfű - Utazz el pár hónapra, és a saját részed add ki néhány MEGFELELŐ albérlőnek... majd ők lerendezik a dolgot...
Nélküle nem tudom eladni, és ő nem fogja aláírni a szerződést.
Ja, azt nem mondtam, hogy egy rossz indulatú nővel állok szemben, aki azt hiszi magáról, hogy ő az atya úr isten!
Kérdező, azért ne feledjük, hogy ezt a magát atyaúristennek képzelő rosszindulatú nőt azért te vetted feleségül:)))
Egyébként meg, ha minden kötél szakad, akkor a már írt 2, számú javaslat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!