Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek-e kizárólagos lakáshasználatot "lakáshiteles" lakásnál a válást követően?
A lakás és a hitel közös szerzemény, a volt férjednek a lakás fele értéke minusz kölcsön fele jár, mint közös szerzemény. Ha ezt az értéket kifizeted neki, AKKOR lehetsz te a kizárólagos lakáshasználó. A tartásdij fizetés teljesen más téma, annak nincs köze a vagyonmegosztáshoz.
Azt nem értem, hogy neki mit kellene fizetni a gyerektartáson kivül?
A lakáshitel+személyi hitelek+rezsi havi 130 ezer ft. A munkanélkülije 40 ezer. Sem ennivalót,sem rezsit,sem 1 db ceruzát a lányának(, a különórákról ne is beszéljünk)nem fizet,mindenre azt mondja hogy nincs pénze.De dohányzik,mindennap sörözik,haverok..stb...
A lakáshitelt tőlem vonják,a teljes közmű az én nevemen van,én fizetem,hacsak nem akarok hideg lakásban,áram és gáz nélkül maradni.Erre értettem,hogy nem tudok kihúzni belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!