Érdemes így összeköltöznünk a párommal?
Ebből a kapcsolatból mielőbb kilépnék.
1. Régóta együtt vagytok, te mégsem vagy biztos magatokban (A napokban szóba is jött az összeköltözés én viszont még korainak érzem...)
2. Nem tudsz vele semmit megbeszélni a durcizás miatt
3. Nem kíván a te családod programjain résztvenni, de neked menni kell az övére
4. Magához akar láncolni (én viszont nem teszem őt az első helyre mert mondjuk a héten egy délutánt a barátnőmmel töltök...)
5. Nem kedveli anyukád, és veszekedik is vele, továbbá meg akarja tiltani, hogy te támogasd a szüleid, de az övéit kell.
Kérdező, ti nem egy-két dologban nem értetek egyet, hanem konkrétan egymás idegeire mentek lassan. Ez nem jó párkapcsolat így.
Én nem hogy az összeköltözésről nem beszélnék, én eleve erről a kapcsolatról nem beszélnék, magyarul ebből az egész kapcsolatból kilépnék. Teljesen rossz ez így köztetek, ahogy van. És ha már most, ilyen fiatalon ilyen gondok vannak, akkor szerinted mi lesz 5 év múlva vagy még később, netán amikor már gyerek is lesz?
Itt két dolog lehetséges, 1. hogy nemhogy nem költözöl vele össze, hanem eleve szakítasz vele és egy olyan emberrel kezdesz kapcsolatot, akivel minden rendben van, vagy a másik, hogy leültök és megbeszélitek, hogy legyen kedves elgondolkodni a dolgokon, mert ez így nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!