Elszomorító hogy ebből az országból, sok embernek el kell mennie külföldre itt hagyva a családjukat, szerelmüket. Hogyan értessem meg a párommal hogy soha más nem kell senki más helyette? Meddig lehet ezt így csinálni?
Muszáj kimennem egy kis időre,mert ha nem akkor a munkanélküliség tesz minket tönkre.Beleszakad a szívem hogy itt kell hagynom,azt hiszi nem fogok hozzá vissza jönni soha többet már.Hogyan és mennyi ideig lehet ezt így kibirni egymás nélkül,ha minden jól megy,akkor 2-3 hetente tudunk találkozni pár napot.Ha minden jól megy ott nekem,akkor neki is keresünk munkát,de egyenlőre nem akarjuk az itteni biztos munkáját felrúgni,hogy legalább az legyen.Ha belegondolok már rosszul vagyok mi lesz kettőnkel.Ugye a távolság nem fog közénk állni?Tapasztalatokat is írhattok,ha esetleg van így itt valaki hasonló helyzetben.
30/F
Igaz az én párom nem külföldön van, hanem országhatáron belül, mégis messze tőlem, és mi is csak 2-3 hetente találkozunk pár órára. Pár havonta pedig összehozunk egy együtt töltött hétvégét. Viszont minden nap eszélünk, van hogy többször is. A távolság ellenére nagyon jó a kapcsolatunk, szeretjük egymást. Így ki lehet bírni pár hónapot, utána mi is együtt akarunk lenni végre.
TEhát müködhet, pár hónapnyi távolság nem fog tönkretenni egy szerelmet. Ha tönkreteszi nem volt szerelem.
ma 14:28
Sajnos nekem is eszembe jutott ez.De nem ok nélkül mondja,az igaszság az hogy jó nagy paraszt voltam még pár hónappal ezelött.Én már nagyon besokaltam akkoriba,a munkahely elvesztése miatt és azt akartam hogy együtt menjünk,és a fejéhez vágtam,akkor hogy választás elé fogom állítani,vagy jön velem vagy ha kimegyek én már nem fogok hazajönni,így próbáltam arra kényszeríteni hogy ne egyedül kelljen mennem és ne kelljen itt hagynom egyedül.Szóval jogossan gondolja ezt,a hülye beszólásom miatt.De az csak egy hirtelen felindulás volt amit akkor mondtam neki.Nem tudnám megtenni,mert nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!