Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, Feleségek! Ti tennétek...

Férjek, Feleségek! Ti tennétek olyat a párotokkal, mint a P. S. I love you című filmben?

Figyelt kérdés
Vagyis üzenetekkel könnyíteni meg a továbblépését halálunk után.
2010. jan. 24. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

ha a párom ilyet tenne velem, sztem olyan iszonyat kiborulnék, h talán többet nem is lennék képes semmilyen kapcsolatra.. :(

bazz, gondolj bele. amikor kapsz tőle valamit (üzit, csokrot, ajándékot, stb.) akkor kicsit azt hiszed, hogy még mindig ott van, és a következő percben rájössz, h nem is...

ezt egy éven keresztül??? szerintem a film készítői sem gondolták komolyan... ebbe komolyan tönkre lehet menni. pláne egy fiatal nőnek, aki azt vesztette el, akit a legjobban szeret...

2010. jan. 24. 22:56
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én is láttam a filmet,nagyon szép volt.szerintem a férfinek esze ágában sem volt kikésziteni a feleségét,csak segiteni akart neki,hogy könnyebb legyen az élete,mikor ö már nincs ott.nagyon szép film,én is meg könnyeztem.
2010. jan. 25. 10:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan fáj egy szeretett férfi elvesztése.De azzal nem könnyítené meg a helyzetemet ,ha levelet hagyna a halála után.Az élet még folytatódik és biztos hogy nekünk dolgunk van a földön vagy így vagy úgy.

Hagyd meg az emlékeit a szívében, és tedd hasznossá az életed.

2010. jan. 26. 15:11
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez a férj nem a felesége helyzetén akart könnyíteni a "figyelmességével".,Csak azt akarta,hogy a halála után is állandóan rágondoljon,ne szakajon el tőle.Ez pedig a lehető legrosszabb,amit a párjával tehetett.

Ha meghal a párunk,akit szerettünk azon nehéz túljutni.Az emlékeink velünk maradnak életünk végéig,nekem 20 éve halt meg a férjem,élem az életemet nélküle.De még ma is előfordul,ha egy régi ismerőssel találkozom,arra gondolok,hogy ha hazaérek megmondom neki.Vagy ha valamilyen komoly gondom van,lefekvéskor eszembe jut,milyen jó lenne vele megbeszélni.És ez sokszor segít is.Nem álmodok vele,a szelleme sem látogat meg,de sok esetben reggelre rájövök a megoldásra.

2010. jan. 26. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!