Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjek, Feleségek! Ti tennétek...

Férjek, Feleségek! Ti tennétek olyat a párotokkal, mint a P. S. I love you című filmben?

Figyelt kérdés
Vagyis üzenetekkel könnyíteni meg a továbblépését halálunk után.
2010. jan. 24. 19:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én nem láttam a filmet, de ha segítséget nyújt neki akkor biztosan. de ez attol is függ hogy kinek milyen a természete. lehet hogy csak nehezebb lesz. ezt neked kell tudnod.
2010. jan. 24. 19:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaj én láttam. Biztos nem, nekem felállt a szőr a hátamon tőle.
2010. jan. 24. 19:41
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Engem nagyon érdekel ez milyet csinál valaki mondja elrészletesen
2010. jan. 24. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon tetszett a film, sokszor bekönnyeztem rajta. Ha velem történne ez és Életem Szerelme üzeneteket hagyna engem még jobban kikészítene az elvesztése.
2010. jan. 24. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

A filmet én sem láttam, de úgy következtetem ki az írásodból, hogy az egyik fél meghal és a túlvilágról üzen a másiknak, hogy megkönnyítse az életét.

(Remélem, jól értelmeztem)

Abban az esetben, ha én meghalnék, mindenképpen szeretnék üzenni a Páromnak, segíteni Őt, vigyázni Rá. Persze csak mértékkel! És ügyelnék olyasmire, hogy ne ijesszem halálra vagy ilyesmi...

Abban az esetben, ha a Párom távozna el...

Istenem, ebbe bele sem merek gondolni, ne haragudj!

2010. jan. 24. 19:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Értem már!!!

Biztos nagyon rossz lenne mindkettőknek egyaránt és beleőrülnénk még jóbban!Nem jó ez szeritem jobban hadhatjuk őt nyugodni ha nem zaklatjuk halálunk után könnyeben beletud törödni az elvesztéssel

2010. jan. 24. 20:03
 7/14 anonim válasza:
100%
Én is láttam a filmet!Szerintem nagyon szép film,sokat sirtam rajta:)Hát nem tudom valamit biztos hagynnék a szerelmemnek halálom után
2010. jan. 24. 20:06
 8/14 anonim ***** válasza:
79%
A lényeg, hogy a pasi cetliket hagyott maga után a nőnek, aki megkapta őket miután a pali meghalt. Olyan is volt, hogy a pali virágcsokrot rendelt a nőnek, és ezt kézbesítették neki. Szóval elég gáz
2010. jan. 24. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
84%

Na, mivel nem mindenki ismeri a filmet, leírom: Arról szól, hogy a pár férfitagjának agydaganata van és előre tudja, hogy meg fog halni. Ezért előre (még életében) ír 1 év minden hónapjára levelet a feleségének és különböző feladatokat végeztet el vele pl. menjen el karaokezni meg a barátnőivel külföldre nyaralni (már előre befizette nekik az utat) stb. Ezáltal készítve fel őt az életre - nélküle. Szó sincs róla hogy szellemként garázdálkodna halála utána. :):)

Szerintem megható film, bőgtem rajta, mint egy óvodás bár nekem mondjuk könyvben sokkal jobban tetszett, azon még sokszor nevettem is. :)

Ha velem történne ez... Mármint ha én halnék meg, ahogy ismerem a párom, lehet neki is segítene, mint a filmben a nőnek. És fordítva is. Akkor még egy évig kicsit olyan lenne mintha itt lenne velem és fokozatosan engedné el a kezem, nem olyan hirtelen... De nem tudom... Nehéz kérdés... Mindenesetre remélem, hogy sosem fogok ilyen helyzetbe kerülni, hogy megtudjam, mit tennék. :S

2010. jan. 24. 20:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Épp a napokban akartam megnézni, de az első üzenetnél (a szülinapon) kiborultam és nem néztem tovább. Én ezt biztos nem tudnám elviselni vagy mással megtenni, hogy még egy évig jelen vagyok az életében, közben meg már nem is élek.:(
2010. jan. 24. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!