Férjek, Feleségek! Ti tennétek olyat a párotokkal, mint a P. S. I love you című filmben?
Szia.
A filmet én sem láttam, de úgy következtetem ki az írásodból, hogy az egyik fél meghal és a túlvilágról üzen a másiknak, hogy megkönnyítse az életét.
(Remélem, jól értelmeztem)
Abban az esetben, ha én meghalnék, mindenképpen szeretnék üzenni a Páromnak, segíteni Őt, vigyázni Rá. Persze csak mértékkel! És ügyelnék olyasmire, hogy ne ijesszem halálra vagy ilyesmi...
Abban az esetben, ha a Párom távozna el...
Istenem, ebbe bele sem merek gondolni, ne haragudj!
Értem már!!!
Biztos nagyon rossz lenne mindkettőknek egyaránt és beleőrülnénk még jóbban!Nem jó ez szeritem jobban hadhatjuk őt nyugodni ha nem zaklatjuk halálunk után könnyeben beletud törödni az elvesztéssel
Na, mivel nem mindenki ismeri a filmet, leírom: Arról szól, hogy a pár férfitagjának agydaganata van és előre tudja, hogy meg fog halni. Ezért előre (még életében) ír 1 év minden hónapjára levelet a feleségének és különböző feladatokat végeztet el vele pl. menjen el karaokezni meg a barátnőivel külföldre nyaralni (már előre befizette nekik az utat) stb. Ezáltal készítve fel őt az életre - nélküle. Szó sincs róla hogy szellemként garázdálkodna halála utána. :):)
Szerintem megható film, bőgtem rajta, mint egy óvodás bár nekem mondjuk könyvben sokkal jobban tetszett, azon még sokszor nevettem is. :)
Ha velem történne ez... Mármint ha én halnék meg, ahogy ismerem a párom, lehet neki is segítene, mint a filmben a nőnek. És fordítva is. Akkor még egy évig kicsit olyan lenne mintha itt lenne velem és fokozatosan engedné el a kezem, nem olyan hirtelen... De nem tudom... Nehéz kérdés... Mindenesetre remélem, hogy sosem fogok ilyen helyzetbe kerülni, hogy megtudjam, mit tennék. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!