Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért világjelensé...

Szerintetek miért világjelenség ebben a korban az elmagányosodás?

Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 15:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nagyok az elvárások minden téren. Vannak akik pl. párkeresésnél túl magasra helyezik a mércét és csodálkoznak hogy magányosak maradnak. A sok stressz miatt tönkremennek a már meglévő kapcsolatok stb.
2010. jan. 24. 16:57
 12/15 anonim ***** válasza:
khm. azért ha jobban megnézed, az elidegenedés fogalma már az előző előtti században megjelent. szóval annyira nem is új. a magányosság a fejben dől el.
2010. jan. 24. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem is az elvárások, és a tökéletesség hajszolása a másik személyben is... Keresik a tökéletesnek kinéző embert, akivel úgymond jó megjelenni, lehet vele "villogni". Aki meg nem felel meg ennek a főként a média által gerjesztett tökéletesség-kultusznak, az inkább bújjon el, maradjon csendben. Szerintem ez szánalmas, és nem csak a tizenéves korosztályban érzékelhető(pedig én egész fiatal vagyok még). Külsőről ítélünk, és nem adunk esélyt a másik embernek, hogy megismerjen minket, és megismerhessük, ha nemúgy néz ki, nem olyan az anyagi háttere, mint azt mi elvárnánk.

Személyes tapasztalat és vélemény alapján írtam.

2010. jan. 24. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:
hát nem tudom. amiket írtok... h "mert külső alapján itélünk" Jó, valamennyire igen, mert hát csak azt látjuk meg először, de sem én sem az ismerőseim nem ásunk el senkit csak kinézet alapján. Ti vagytok ilyenek vagy a környezetetek...?
2010. jan. 24. 19:13
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azzal értek egyet aki azt írta, hogy szerinte nem magányosabbak az emberek ma mint régen.

Egyébként az a baj, hogy az emberek nem hajlandók beleérezni a másik helyzetébe, ki mit miért tesz, és ezért hajlamosak megsértődni feleslegesen. Emellett nem is mernek nyíltak lenni a másikkal, mert félnek hogy kinevetik vagy kihasználják őket, amit csak azzal lehet megtenni, aki hagyja.

2010. jan. 24. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!