Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erröl? Már az...

Mit gondoltok erröl? Már az agyamra megy!

Figyelt kérdés
Van egy 5 hós kisfiam, a sógornõm a szomszèdünkban èl, az ö fia 4 hòs. A fèrje sokkal több fizetèst kap mint az enyèm, mègis hozzàm járnak pelenkáèry, popsitõrlõèrt, gyógyszerekèrt. Mi a kevès fizetesbol meg a csalàdibòl veszünk meh mindent ès a legjobbat a gyereknek. Ök pedig 2 hetente kapnak fizetèst ès mègis nekem kell pelenkát adnom neki. Ha nem akarok adni akkor meg a fèrjem ( az ö tesója a csaj) velem vitázik h ne irigykedjek. De hát èn is pènzböl èlek nem osztogathatom a cuccokat. Hogy kène megmondani a fèrjemnek is h nem adok neki többet!?

2014. okt. 15. 12:09
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ja igazatok van. De az a gond hogy hiába elkérem 5 db pelenka árát ( kb300 ft). Nekem utána ha elfogy ugyanugy 8-9 ezerèrt kell megvennem mert ugye a boltban nem adnak darabra. igy meg mèg mondjuk elèg lett vna mèg egy napig mikor pl kapjuk a fizetèst. De hóvègén vegyek már 9 ezerèrt pelenkát amiatt a pár db miatt amit ö neki pont odaadtam, nem lettem kisegitve a 300 fttal. Èn eladom aprànkènt a pénz persze elmegy utána nekem egybe kell kiadnom több ezret.
2014. okt. 15. 16:00
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

De màr írtuk többen h vegyél egy rosszat, kb 2000ert vannak azt add meki azt, amíg te ingyen osztogatod neki a márkás pelust addig menni fog. Vagy add neki amit ő visszaad neked! Csak úgy tudod megoldani ha a sarkadra állsz.

Arra sem válaszoltál h minek engeded be?

2014. okt. 15. 16:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Legközelebb, ha beállít a gagyi pelussal,ne fogadd el tőle, hanem mondd meg neki, "Sajnálom,én pampers pelust adtam, azt is kérek vissza."
2014. okt. 15. 20:57
 24/24 anonim ***** válasza:
79%
Van valami fejlemény??
2014. okt. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!