Mit gondoltok a Zsuzsanna névről, milyen benyomásaitok vannak az ilyen nevű nőkről?
Figyelt kérdés
A kérdés adott.
Milyen benyomások, jó és rossz tulajdonságok jutnak az eszedbe erről a névről, illetve adnátok-e a gyermeketeknek ezt a nevet?
2014. okt. 12. 22:59
1/15 anonim válasza:
Akit csak ismerek ezzel a névvel, mind kedves, mosolygós, kivéve egy régi matektanáromat. :) Én fiús anyuka vagyok, de ha nagyon kellene dönteni, inkább nem adnám. Ja, és engem mindig lezsuzsáztak régen, lehet emiatt van némi sértettség bennem. (Pedig teljesen másképp hívnak.)
2/15 anonim válasza:
már sztem kiment a divatból...
amúgy meg ez http://www.youtube.com/watch?v=QKvPb04i9HE
3/15 A kérdező kommentje:
:)
Nekem ez a nevem, de nem szeretném a lányomnak adni, én is utáltam, 4. generációs Zsuzsanna vagyok, nem szeretném tovább vinni, de a barátomnak meg tetszene, ha így hívnák a lányunkat...
2014. okt. 12. 23:17
4/15 anonim válasza:
én is Zsuzsanna vagyok, a vezeték nevem is jó hosszú :D , egyedül csak akkor morgolódok, amikor alá kell írnom valamit, egyébként szeretem :)
egyáltalán nem tartóm ódivatúnak (még csak 22 éves vagyok), alig van néhány Zsuzsanna nevű ismerősöm
5/15 A kérdező kommentje:
nekem sincs sok Zsuzsanna ismerősöm, sőt. De én utálom a becézéseit, egyedül a Zsuzskát szeretem.
2014. okt. 12. 23:28
6/15 anonim válasza:
Én az összeset szeretem. :D
Zsuzsi, Zsuzska, Szuszi, Zsu, stb.
7/15 anonim válasza:
Régen nagyon gyakori név volt ez a fiatal lányoknál. Most az a furcsa, ha valakinek nem különleges neve van vagy éppen nem olyan felkapott neve, mint Hanna vagy Zoé. Most az számít furcsának, ha valaki egykor divatos nevet választ a gyerekének, mint János vagy éppen Zsuzsa. Mivel régen gyakori volt, ezért nekem a Zsuzsanna, Zsuzsa egy átlagos név. Nekem sem jó, sem rossz érzésem nincs vele kapcsolatban. Ennek ellenére vagy talán éppen ezért nem adnám a gyerekemnek ezt a nevet.
8/15 A kérdező kommentje:
Nekem ezer becenevet adtak, a szokásoson kívül, minden baráti társaságom másképp hívott, de a Zsuzskán kívül mindet utáltam, sajna.
2014. okt. 12. 23:38
10/15 anonim válasza:
szerintem meg szép. és sokkal jobb, mint a ma divatos nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!