A feleségem megcsalt . Egyszeri alkalom volt. Mit tegyek? Van egy szep gyermekünk is . Nem tudom mit tegyek! Lehet egy ilyet tiszta lappal kezdeni?
A nőknél is ugyanúgy van mint a férfiaknál. Ha egyszer nem volt benne gerinc kommunikálni akkor többször se lesz.
Soha nem lesz a régi a dolog,bármikor ha késik vagy nem tudod hol van egyből előjön , minden vitánál vissza fogsz utalni stb.... ha lebukott akkor pláne nem érdemes, ki tudja hány évig cseszett volna át, ha bevallotta akkor talán, de csak ha nem azért ,mert a másikkal hoppon maradt....
Jaj már, előző, ugyan mi hiányzik egy házasságtörő nőnek?
Egy nagy bráner, az hiányzott neki. Meg ne magyarázzátok már, hogy a döglött ló csak alszik.
Kérdező, nem lehet megbocsájtani. El lehet fojtani magadban, magadra lehet erőszakolni a a tiszta lap dumát, de a tüske ott marad egy életre, és megbízni sem fogsz benne soha többé.
kedves ma 09:33-as poszt toló:
Más a leányzó fekvése, ha ura és parancsolója:
- impotens
- aszexuális
- b**i
Normális nőszemély meg nem marad évekig egy házasságban, ahol nem boldog. El köll válni.
Én a magam részéről nem tudnék megbocsájtani! Többé nem tudnék egy olyan emberhez érni,akiről tudom,hogy mondjuk pár napja valaki más érintette meg,valahogy ahhoz tudnám hasonlítani,hogy koszos lett az ember,de ez valami olyasfajta kosz amit nem lehet lemosni,és én ezért nem akarnék hozzá nyúlni többé!
Valamint lehet azt mondod megbocsájtod,és talán még úgyis érzed sikerült,de aztán ha egyszer valamin össze vitáztok,akkor nagy eséllyel felfogod hozni neki,hogy már pedig te megcsaltál engem.Vagy ha később ér haza valami miatt akkor neked egyből az fog eszedbe jutni vajon hol van,kivel van,talán éppen most csal meg megint?
Én azt mondom,hogy ami egyszer idáig jutott azt felesleges erőltetni,meg tisztalapot adni. Felmelegítve csak a töltött káposzta jó,én ezt vallom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!