Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan alacsonyak és...

Miért olyan alacsonyak és csúnyák a mostani pasik?

Figyelt kérdés
Nagyon durva, amikor elmegyünk szórakozni a barátnőmmel és kb. az összes pasinál magasabbak vagyunk..pedig nem vagyunk óriások 175 centik mondjuk cipőben. 16 éves fiúk meg egyenesen langaléták..de az idősebb férfiak.. 25-35 korig, hitetetlenül alacsonyak. Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk minden harmadik lányra tudom azt mondani, hogy csinos, bájos vagy épp szép.. de a férfiakra?? sokáig kell nézelődnöm. Mi van mostanában?:D
2010. jan. 23. 11:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az utolsóval egyetértek teljesen. Ha már itt tartunk, nézd meg Heidi Klum férjét. Szerintem Seal minden csak nem szép, mégis szeretik egymást.
2010. jan. 23. 14:07
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt hittem ez idaig csak nekem problema talalni magas ferfit(180cm.felett)es valoban ha megfigyelitek egyre alacsonyabbak a ferfiak de lehet hogy csak rossz helyen jarok.:(En sem a tinikre gondolok a keresesnel,hanem a 30-on feluli korosztalyra!Arrol nem is beszelve hogy a magas ferfiak mar mind foglaltak!!!:((
2010. jan. 23. 23:52
 23/25 anonim válasza:
100%
Talán ha nem viselnétek mindig magassarkút........:P
2010. jan. 24. 19:23
 24/25 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján úgy néz ki, vénlányok maradtok mind a ketten. Ez van, sry :(
2010. jan. 25. 12:55
 25/25 anonim válasza:
Hát ha ő válogatós akkor én mi vagyok.... :D Én legtöbb pasinak tetszem, de én alig látok jóképű pasit. Az ideál (és ennél alább SOHA nem adtam) 190 feletti, szép arcú, kedves, okos, udvarias férfi. Még szerencse, hogy már megtaláltam :):)
2014. febr. 20. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!