A brit nők tényleg csúnyák?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 15:18
1/11 anonim válasza:
Igen igen igen igen igen igen igen igen igen!!!! :)))
2/11 anonim válasza:
Általánosságban igen. Persze azt nem lehet állítani, hogy nem találsz olyan brit nőt aki szép. Van csak nem annyi, mint pl. Magyarországon:)
3/11 anonim válasza:
Én Angliában dolgozom már 2.5 éve. Most váltottunk várost a párommal. Párom (férfi) elmondása szerint, és szerintem is, ebben a városban szebb nők és lányok sétálnak az utcákon. Általában a gyárakban csúnyább lányok vannak, minél primitívebb egy gyár összetétele, annál csúnyábbak. Gondolom az angol őslakosokra kérdeztél:D Mert itt már szinte több nem őslakos van:D (pakisztániból már egyesek szerint több van, mint angolból)
4/11 anonim válasza:
Én többször is voltam már Angliában, és nem igazán mondanám, hogy csúnyák lennének ott a nők (még női szemmel sem), csak inkább más típusba tartoznak, mint amit a mi szemünk megszokott. Olyan "természetesek", pl. a legtöbb picit (vagy eléggé) szeplős (mint mondjuk Gery Halliwell). Én nem mondanám őket csúnyának, inkább jellegzetesnek.
5/11 anonim válasza:
az "eredeti britek" szerintem sem kimondottan szépek. Viszont életemben ott láttam a legszebb nőt, ő indiai volt. Ezt nő létemre mondom.
6/11 anonim válasza:
A legtöbb brit nő ronda, persze azért előfordulnak szépek is. Amúgy ocsmány egy ország, nem csak a ronda nők miatt nem ajánlom senkinek...
7/11 anonim válasza:
A brittek azok,akiknek britt utleveluk van, beleertve az osszes bevandorlot. De ha az angol nokre gondolsz,azok igen rondak! magasak, tomzsik,mint egy kifejlett elefant, igenytelenek, szinte atlatszo a boruk, hamar rancosodnak, vekonyszalu lapos hajuk van. viszont eszakon vannak igen szep angol nok, vilagito kek szemmel, vekonyak, dus, hosszu hajjal..
8/11 anonim válasza:
szerintem is csunyak, vagis inkabb igenytelenek, nem mondanam hogy bunrondak, ki lehetne hozni beloluk valamit, de tenyleg eleg erdekes nemelyik
9/11 anonim válasza:
Én voltam Britanniában és a véleményem IGEN! 19/F
10/11 anonim válasza:
csak vannak szépek is!!! én még nem voltam ott, de például Emma Watson gyönyörű, és Lily Allen is szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!