Miért olyan alacsonyak és csúnyák a mostani pasik?
Nem feltétlenül alacsonyak, 175-178 cm már elég szerintem, persze minden lány álma 185 cm-es kigyúrt pasi, álomszép arccal...
Na, nekem volt egy ilyen. Igazi Adonisz. De társaságba nem vittem, mert, ha megszólalt, csak leégetett a sok hülyeséggel. Olyan buta volt, mint a sötét éjszaka, még vitatkozni se lehetett vele. Tapasztalatnak jó volt.
A párom 180 cm, rövid tüsi haja van, szép hibátlan arca, csibészes mosolya, és ápolt. Nekem elég ennyi.
Én inkább azt veszem észre, hogy a mai lányok (15-17 évesek), mind egy kaptafa. Ugyanaz a smink, kivasalt haj, new yorkeres göncök, ugyanaz a bugyuta emos fotó, mindenhol, iwiwen, stb... Ja és mindegyik cukcsee, meg aryyy, meg lávcsi... :D Inkább itt van a gond.
Mondjuk abban lehet, hogy igazad van, hogy egy szórakozóhelyen sokkal több a csinos lány, mint a jóképű hapsi. Ennek szerintem az lehet az oka, hogy 1. a nőknek sokkal több praktikájuk van magukat kicsinosítani 2. túl nagyok ma már az elvárások.
Az alacsonysághoz nem tudok hozzászólni, mert én pici lány vagyok, így nekem a legtöbb pasi méretben megfelel :)
Nekem az összes ismerősöm magas. Idősebbek is, és a fiatalabbak is. Párom is 188 cm (34éves). Haverja is 190 cm, 32 éves. Többiek 24-26 évesek, és ők is 180-on felül vannak... szóval vannak magas pasik:)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!