Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan alacsonyak és...

Miért olyan alacsonyak és csúnyák a mostani pasik?

Figyelt kérdés
Nagyon durva, amikor elmegyünk szórakozni a barátnőmmel és kb. az összes pasinál magasabbak vagyunk..pedig nem vagyunk óriások 175 centik mondjuk cipőben. 16 éves fiúk meg egyenesen langaléták..de az idősebb férfiak.. 25-35 korig, hitetetlenül alacsonyak. Arról már nem is beszélve, hogy mondjuk minden harmadik lányra tudom azt mondani, hogy csinos, bájos vagy épp szép.. de a férfiakra?? sokáig kell nézelődnöm. Mi van mostanában?:D
2010. jan. 23. 11:15
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
67%

Én mondjuk alacsony vagyok,de ismerek sok magasat akinél jobban nézek ki:D

Az meg hülyeség h az állati növekedési hormonoktól magasak a 16-17 évesek.......

2010. jan. 23. 12:03
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Alacsony és törékeny típusnak születtem és sosem az volt nálam a fontos, hogy ki mekkora. Lehet pont ezért lehet 194 cm-es és baromi jóképű a férjem.

Ne izgasson annyira és lehet akkor csak úgy jön...ne te vadássz.

2010. jan. 23. 12:04
 13/25 anonim ***** válasza:
67%
mert cigiznek és kockulnak ...
2010. jan. 23. 12:09
 14/25 anonim ***** válasza:
83%

1. szórakozóhelyen nem érdemes ismerkedni, a pasik többsége ott csak dugni akar.

2. a barátom 22 éves, 2m magas, és iszonyat jóképű (ezt már a barátnőim is mondták :) valamint intelligens, és művelt is.

ami a legfontosabb: nem egy füstös diszkóban ismertem meg :)

ha annyira vágysz a magas pasikra, akkor menj kosármeccsre, ott akad épp elég :)

a mai lányokról meg csak annyit, hogy szinte az összes ugyanazt a tucatruhát hordja, azt hiszi, h a kiló sminktől lesz szép, és úgy viselkedik mint egy útszéli.

az értelmes pasiknak sokkal többet jelent egy bájos, jellemes, erkölcsösebb lány, mint ezek a kikent libák...

2010. jan. 23. 12:38
 15/25 anonim ***** válasza:
32%
Az összes mai pasi törpe, csóró, és rüszmeteg egy feje van mindegyiknek. persze legtöbbször ezek a fajta "férfiak" szólják le az olyan csajokat, akik igényesek, esetleg cicababásak. ilyenkor jön az, hogy fúúj de ronda, meg, hogy bottal sem.. Persze, hisz tudják, hogy az ilyen csajok álmunkban sem állnának szóba ilyen földigilszitákkal.
2010. jan. 23. 12:41
 16/25 anonim ***** válasza:
50%
Ja és még van egy olyan rétege a csúnya pasiknak, akik állandóan a női melleket nézi, akár újságban, akár neten, és húú de megb@sznám, meg sunáznám kijelentéseket tesznek. álnéven játsszák a nagymenőt, aztán életbe meg otthon ül 200kilós feleségével, és csak mondja, hogy "igen anyu"...
2010. jan. 23. 12:43
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

12:41!

Te beteg vagy!

Ezt a sok baromságot amit leírtál...!

Igen, te vagy az a nagyon buta pics@ aki miatt sajnálom a férfiakat!

2010. jan. 23. 13:16
 18/25 anonim ***** válasza:
35%
Akkor ezek szerint te meg a 200 kilós asszonyka. gratula, az ocsmány férjed titokban csöcsöket néz neten :D
2010. jan. 23. 13:30
 19/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagy egy látnok az biztos!

Te kis szánalmas idióta!:D

2010. jan. 23. 13:37
 20/25 anonim ***** válasza:
91%
Most johet a lepontozas,de en szeretem a normailsabbnal alacsonyabb pasikat:-)En magas es vekony csaj vagyok 177cm,de tetszik ha egy padi 170-177,vagy egy kisebb pasi is aki tetszik:-) o portugal,es annyira edes a pofija meg a kis ambiciozus mozgasa,teste:-),en nem vagyok gyonyoru baba arcu csaj,nem erdekel ha nem tetszek valakinek...senki se tehet rola ahogy kinez es arrol se,hogy magyarorszagon ronda pasik vannak...de vannak ronda nok is...szoval tok mindegy ,egyebkent,meg a nokkel szemben nagyobb az elvaras a vilagban a szepseget illetoen,sok gyonyoru nonek csunyabb a ferje,de nem szamit,csak a szerelem szamit,en mar kancsal pasiba is voltam szerelmes nagyon!Nah ez az en velemenyem.21/L
2010. jan. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!