Miért olyan alacsonyak és csúnyák a mostani pasik?
Én mondjuk alacsony vagyok,de ismerek sok magasat akinél jobban nézek ki:D
Az meg hülyeség h az állati növekedési hormonoktól magasak a 16-17 évesek.......
Alacsony és törékeny típusnak születtem és sosem az volt nálam a fontos, hogy ki mekkora. Lehet pont ezért lehet 194 cm-es és baromi jóképű a férjem.
Ne izgasson annyira és lehet akkor csak úgy jön...ne te vadássz.
1. szórakozóhelyen nem érdemes ismerkedni, a pasik többsége ott csak dugni akar.
2. a barátom 22 éves, 2m magas, és iszonyat jóképű (ezt már a barátnőim is mondták :) valamint intelligens, és művelt is.
ami a legfontosabb: nem egy füstös diszkóban ismertem meg :)
ha annyira vágysz a magas pasikra, akkor menj kosármeccsre, ott akad épp elég :)
a mai lányokról meg csak annyit, hogy szinte az összes ugyanazt a tucatruhát hordja, azt hiszi, h a kiló sminktől lesz szép, és úgy viselkedik mint egy útszéli.
az értelmes pasiknak sokkal többet jelent egy bájos, jellemes, erkölcsösebb lány, mint ezek a kikent libák...
12:41!
Te beteg vagy!
Ezt a sok baromságot amit leírtál...!
Igen, te vagy az a nagyon buta pics@ aki miatt sajnálom a férfiakat!
Nem vagy egy látnok az biztos!
Te kis szánalmas idióta!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!