Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt es en megbocsajtottam...

Megcsalt es en megbocsajtottam, de a lanyom nem. Rosszul tettem?

Figyelt kérdés

Tobb mint 20 eve egyutt vagyunk es van 3 gyerekunk (19, 16, 15)

A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki.

A megcsalasbol baba is lett, de a ferjem engem, minket valasztott. A novel megszakitott minden kapcsolatott es megegyezztek a gyerektartasban is.

A lanyom nem tud megbocsajtani az apjanak (19eves).

Mikor megtudtam nagyon kiborultam, es o volt velem

52 eves vagyok, nem akarok valni.

2014. okt. 8. 11:04
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
remélem ha a lányodat majd csalja a férje, akkor te is arra biztatod, hogy arra a pár évre ami van még (akár 5 akár 50) ne váljon el, hanem éljen a kakában!
2014. okt. 9. 08:07
 32/38 anonim ***** válasza:
0%
31-es állítsd már le magad, nem értesz az egészből semmit,csak itt röfögsz!
2014. okt. 9. 08:18
 33/38 anonim ***** válasza:
0%

a disznók röfögnek, az emberek beszélnek

iskola még nem kezdődött el?

2014. okt. 9. 08:23
 34/38 anonim ***** válasza:
0%

"hogy arra a pár évre ami van még" - hogy jössz ahhoz, hogy ilyet írj? és minek ilyen sertés tanácsot osztani?

nem érted az egészet, hallgass!

2014. okt. 9. 08:27
 35/38 anonim ***** válasza:
89%

nem értem? de.

van egy nő, aki beteg volt és mert vannak vágások a hasán, úgy érzi, hogy a kutyának nem fog kelleni és azért a kedves párjával marad

am. a kérdező írta: "Maradt 5-10 evem (remelem meg annyi lesz). Es nem is vagyok fiatal."

innen idéztem.

de igen, én nem értem...

2014. okt. 9. 08:34
 36/38 anonim ***** válasza:
14%

Ja mert te aztan ilyen helyzetben biztos tisztan tudnal latni, es lepni :).

Konnyu ide olyanokat irogatni, hogy" en biztos nem igy csinalnam!" De ha hasonlo dolgokon mennel keresztul, lehet te sem gondolnad maskepp, sot...

A szemrehanyasodat meg vegkepp nem ertem. Erzeketlen ember.

2014. okt. 9. 09:36
 37/38 anonim ***** válasza:
91%

Egyem meg a szívét, szegény pasi, a felesége épp halálos kórral küzdött, és nem tudta naponta ötször különböző pózokban kielégíteni, viszont jött egy fiatal, készséges prosti, hát teljesen érthető, hogy azonnal rácuppant. Bárki ezt tette volna a helyében, ha a feleség van olyan gonosz, hogy a saját bajával foglalkozik, ahelyett, hogy őt kényeztetné. Sőt, az is teljesen érthető, hogy elfeledkezett az óvszerről, hiszen a feleséggel régóta nem használták már. Nem is akkora baj, hogy csinált egy zabigyereket, szerencsére nem nemibajt vitt haza, bár ha úgy lett volna, az is megbocsátható lenne, hiszen ő a szerencsétlen elhanyagolt áldozat, ugyebár.

Iróniát félretéve, elég baj, hogy egyes nők annyira függnek a férfiaktól, hogy még az ilyen férgeket is képesek piedesztálra emelni, és bármit elnézni nekik. A kérdezőt sajnálom, és valahol meg is értem, mert beteg, és az önbecsülése romokban, de én nem tudnék tovább ilyen emberrel együtt élni, még ránézni sem.Megértem, hogy a lány nem akar tudni róla, én sem tudnám az apámat tisztelni és becsülni ezek után.

2014. okt. 9. 17:41
 38/38 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem tudja a lanyod megbocsajtani neki azt, amit tett. Gondolj csak bele! Az edesanyja eppen egy halalos betegsegben szenved, jo, ha van meg hatra par eve, es az apja ahelyett, hogy mellette allna, inkabb elmegy egy masik nohoz dugni. Ez nem azt jelenti, hogy egy alomvilagban el, ahol mindenki boldog, hanem egyszeruen keptelen megerteni, miert volt az apja egy gerinctelen fereg a beteg anyukajaval.

Egyebkent valahol megertelek, hogy ilyen allapotban nem akarod magad egy valassal terhelni, bar en inkabb elnek igy is egyedul, mint egy ilyen emberrel.

2014. okt. 11. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!