Megcsalt es en megbocsajtottam, de a lanyom nem. Rosszul tettem?
Tobb mint 20 eve egyutt vagyunk es van 3 gyerekunk (19, 16, 15)
A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki.
A megcsalasbol baba is lett, de a ferjem engem, minket valasztott. A novel megszakitott minden kapcsolatott es megegyezztek a gyerektartasban is.
A lanyom nem tud megbocsajtani az apjanak (19eves).
Mikor megtudtam nagyon kiborultam, es o volt velem
52 eves vagyok, nem akarok valni.
A hálátlan kölyke, nem hogy örülne a kistestvérnek!
Ám mindenkinek mást bír el a gyomra. Amit a tiéd bevesz, nem biztos, hogy a lányod is képes megemészteni. Apuka félrekufircolása és a kistesó most megfeküdte a lányod gyomrát.
(gondoltam, hogy a 7-est a sok bosszúálló némber lepontozza, de akkor is agy van- csak megjegyzem: azért, hogy mást bosszúra biztattok, a ti bosszútok nem lesz "jobb" és az egész világ rosszabb lesz tőle. Pontozzatok,bosszúéhes némberek, rajta)
A megbocsátás a világ legnemesebb tette.
Kérdező a te életed a te döntésed. De én őszintén azt se értem, hogy bírsz még ránézni arra az emberre, nem hogy együtt lenni vele.
Azt remélem azért tudod, hogy újra megfogja tenni. Most még bátrabban, mint eddig hiszen most már tudja, hogy nem fogod elhagyni miatta.
Megértem a lányodat. Azért mert te félsz attól, hogy egyedül maradsz, vagy az újra kezdéstől, vagy akármitől, attól őt nem kényszerítheted rá, hogy elfogadja, hogy az apja egy hazug, gerinctelen ember.
Eloszor is: nem nagyon kellene a hazassagi gondokat a gyerekek orrara kotni..
2: azert nem bocsajtott meg mert neked a sajat anyjanak a sajat apja hatalmas fajdalmat okozott... Folg hogy megcsalta nem is 1x...... Kikeszultel ( megertem),ezt a lanyod egy darabon nem is fogja megbocsajtani... hogy derult ki a megcsalas? a 2 masik gyerek mit szol ehhez? tudnak rola?
A ferjem szakitott a lannyal, aki eljott hozzam es elmondta, hogy szeretok (voltak) es o terhes lett de a ferjem nem akarja sem ot sem a gyereket.
Megbeszeltuk es nem valunk. Miert? Nem erzem magam eleg erosnek, 4 eve hasnyalmirigy rakot diagnosztizaltak nalam, megmutottek es kemora is jartam. Ma mar jol vagyok bar meg barmi megtortenhet...
A gyerekrol nem akar tudni, havi 40 ezer ft tartasdijban kiegyezztek plusz evi ketszer (dec. jun) egy nagyobb osszeg 140ezer ft (3ev utan ujra targyalhatnak rola).
Ritka gerinctelen a férjed, na.
Pár extra orgazmusért felborította a családját, és lesz egy kisgyerek, akire nem kíváncsi az apja. Szép ember, becsülete meg, feküdj mellé minden este....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!