Megcsalt es en megbocsajtottam, de a lanyom nem. Rosszul tettem?
Tobb mint 20 eve egyutt vagyunk es van 3 gyerekunk (19, 16, 15)
A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki.
A megcsalasbol baba is lett, de a ferjem engem, minket valasztott. A novel megszakitott minden kapcsolatott es megegyezztek a gyerektartasban is.
A lanyom nem tud megbocsajtani az apjanak (19eves).
Mikor megtudtam nagyon kiborultam, es o volt velem
52 eves vagyok, nem akarok valni.
Azokat az érzéseket a lányodnak kell lerendezni magában. Te azt tetted amit te a legjobb döntésnek gondoltál.
Ha tudsz segíteni a lányodnak lelkileg akkor segíts, ha nem akkor fogadd el hogy ő ezt érzi. Érzelmeket nem lehet befolyásolni. Ha idegesek vagyunk és valaki azt mondja hogy ne legyünk idegesek attól még azok maradunk....
Engedd hogy saját magában ezt megoldja. Lehet esetleg segítene ha nem az apjára haragudna hanem a szeretőre, aki egy családos emberre rászált és gyerekkel magához akarta láncolni. Tudom ez így nem teljesen fedi a valóságot , de talán könnyebb lenne neki az érzéseit az ellen az idegen ember ellen fordítani aki belemászott az életetekbe, és nem a saját apja ellen. De bárhogy is van, engedd meg neki hogy azt érezze amit.
Ez a férfi senkit sem tisztel:
- sem téged, és az együtt töltött 20 évet
- sem a gyerekeit, hogy legalább értük játszott volna tisztán és válik el, mielőtt félremegy
- sem a másik nőt, akit csak kihasznált, míg melletted szórakozott
- sem a másik gyereket, akit megcsinálni volt esze, de az életéből simán kilépett
Azt ne mondd, hogy te még szeretsz egy ilyen embert? Nem hiszem el. Szerintem kapaszkodsz abba, ami már rég elmúlt, és szeretetnek nevezed azt, ami igazából megszokás, félelem a magánytól és a bizonytalanságtól, és félsz szembenézni azzal, hogy úgy vertek át, ahogy csak lehet. 52 éves vagy, szerintem ideje válni és felnőttként szembenézni azzal, hogy ennek a kapcsolatnak vége, és ha benne maradsz, csak saját magad alázod meg még jobban. EGyáltalán, hogy vagy képes a szemébe nézni ennek az embernek? Ha már más nem, legalább Te tisztelnéd magad annyira, hogy ennél azért többet vársz el a másiktól. Tudom, úgy hangzik, hogy könnyen beszélek, de én már elváltam és találtam normális, szerető társat, tudom, milyen ezt átélni. De akkor is, igenis megérdemled, hogy aki melletted fekszik le esténként, az úgy öleljen meg, hogy abban érzések is legyenek!
A te életed, a te választásod ha úgy gondolod így volt helyes akkor jól tetted.
A lányod felnőtt ember joga van hozzá, hogy ezért "máshogy" álljon már az apjához a továbbiakban.
Amúgy nem csak a baba miatt tudtad meg, hogy megcsal?
Azért nem mersz válni mert félsz, hogy egyedül maradsz? A gyerekek lelki állapotát félted? Esetleg anyagilag lehetnek problémáid? A babát sajnálom leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!