Megcsalt es en megbocsajtottam, de a lanyom nem. Rosszul tettem?
Tobb mint 20 eve egyutt vagyunk es van 3 gyerekunk (19, 16, 15)
A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki.
A megcsalasbol baba is lett, de a ferjem engem, minket valasztott. A novel megszakitott minden kapcsolatott es megegyezztek a gyerektartasban is.
A lanyom nem tud megbocsajtani az apjanak (19eves).
Mikor megtudtam nagyon kiborultam, es o volt velem
52 eves vagyok, nem akarok valni.
"A gyerekrol nem akar tudni"
Nem csak mintaférj, de igazi mintaapuka is. Ennek után duplán "elítélendő" a hálátlan, duzzogó lányod hozzáállása.
"A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki. "
Innen lehet tudni, hogy van értelme a kapcsolatotoknak....Szánalmas vagy, hogy megbocsájtottál. A 19 éves lányodba több értelem szorult, mint beléd.
én még le is köpném a lányod helyében
férj? ugyenmár
apa? kérlek
dugta dugta a nőt, terhes lett, de gyerek már nem kell
azért azt tudod, ha nem szakt a nővel te sose tudod meg és casl a hátad mögött tobánn? de most is, csak már mással és húz extra gumit!
Azert nehanyan visszavehetnetek az undorito stilusotokbol...nem kell itt meg jobban foldbe dongolni a kerdezot.
Nem csodalom, hogy a lanyod nem fogadja el. En sem tennem. Nem akarnam megismerni a gyereket sem(nyilvan nem tehet semmirol, de O nekem nem lenne a testverem soha), es apam viselkedeset es tettet sem tudnam lenyelni.
Nem bocsajtottam meg, csupan nincs erom egy valast vegig csinalni.
Kulon szobaba alszunk, vagyis o a nappaliba. A fiuk nem latjak mert koran kel es keson fekszik. A kapcsolatunk nem jo, ha menni akar menjen en nem tartom vissza, de persze hogy marad.
Igen az igaz, hogy semmi onbizalmam nincs. A hasam ossze vissza van vagdosva a betegseg nagyon megviselt, dieatazom orvoshoz jarok kontrolla es folyton arra gondolok, hogy mi lesz a gyerekekkel ha velem tortenik valami.
Valni? Miert? Kinek jo az? Maradt 5-10 evem (remelem meg annyi lesz). Es nem is vagyok fiatal.
Sajnos a lanyom egy alom vilagbam el ahol mindenki boldog lehet de az eletben nincs mindig igy. Remelem egyszer majd o is megert engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!