Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsalt es en megbocsajtottam...

Megcsalt es en megbocsajtottam, de a lanyom nem. Rosszul tettem?

Figyelt kérdés

Tobb mint 20 eve egyutt vagyunk es van 3 gyerekunk (19, 16, 15)

A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki.

A megcsalasbol baba is lett, de a ferjem engem, minket valasztott. A novel megszakitott minden kapcsolatott es megegyezztek a gyerektartasban is.

A lanyom nem tud megbocsajtani az apjanak (19eves).

Mikor megtudtam nagyon kiborultam, es o volt velem

52 eves vagyok, nem akarok valni.

2014. okt. 8. 11:04
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerekrol nem akar tudni"

Nem csak mintaférj, de igazi mintaapuka is. Ennek után duplán "elítélendő" a hálátlan, duzzogó lányod hozzáállása.

2014. okt. 8. 12:22
 22/38 anonim ***** válasza:
70%
Ertheto kerdezo hogy ilyen sulyos betegseg harom gyerek utan nem valtal el. Egyaltalan ove a gyerek? Ki tudja mennyi pasi jart meg hozza. Eleg s***** volt a ferjed de a no is gondolhatta volna hogy egy haromgyerekes nos embertol nem remelhet semmit, tehat eleg szereny ertelmi kepessegu aki egy ilyen kapcsolatbol terhes lesz.
2014. okt. 8. 12:54
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
"eleg szereny ertelmi kepessegu" -annyira futotta, hogy elfutott aláásni a 20 éves kapcsolatot
2014. okt. 8. 12:59
 24/38 anonim ***** válasza:
42%

"A ferjem megcsalt, allitasa szerint par alkalom volt de en nem hiszek neki. "

Innen lehet tudni, hogy van értelme a kapcsolatotoknak....Szánalmas vagy, hogy megbocsájtottál. A 19 éves lányodba több értelem szorult, mint beléd.

2014. okt. 8. 13:01
 25/38 anonim ***** válasza:
56%
A lányodnak még van tartása,neked már nincs! Ennyi! Bocsi,de hülye vagy ha egy zabi gyereket meg tudsz bocsátani.Ennyire életképtelen,ennyire senkinek,nullának érzed magad hogy ezt eltűröd,mint hogy emelt fővel kilépj ebből a langyos fosból amiben most vagy?
2014. okt. 8. 13:10
 26/38 anonim ***** válasza:
93%
Azért ne sajnáljuk már a nőt, nyilván tudja hogy a pasi nős, nem hiába csináltatta fel magát!
2014. okt. 8. 13:15
 27/38 anonim ***** válasza:
76%

én még le is köpném a lányod helyében

férj? ugyenmár

apa? kérlek

dugta dugta a nőt, terhes lett, de gyerek már nem kell

azért azt tudod, ha nem szakt a nővel te sose tudod meg és casl a hátad mögött tobánn? de most is, csak már mással és húz extra gumit!

2014. okt. 8. 14:51
 28/38 anonim ***** válasza:
95%

Azert nehanyan visszavehetnetek az undorito stilusotokbol...nem kell itt meg jobban foldbe dongolni a kerdezot.

Nem csodalom, hogy a lanyod nem fogadja el. En sem tennem. Nem akarnam megismerni a gyereket sem(nyilvan nem tehet semmirol, de O nekem nem lenne a testverem soha), es apam viselkedeset es tettet sem tudnam lenyelni.

2014. okt. 8. 15:24
 29/38 A kérdező kommentje:

Nem bocsajtottam meg, csupan nincs erom egy valast vegig csinalni.

Kulon szobaba alszunk, vagyis o a nappaliba. A fiuk nem latjak mert koran kel es keson fekszik. A kapcsolatunk nem jo, ha menni akar menjen en nem tartom vissza, de persze hogy marad.

Igen az igaz, hogy semmi onbizalmam nincs. A hasam ossze vissza van vagdosva a betegseg nagyon megviselt, dieatazom orvoshoz jarok kontrolla es folyton arra gondolok, hogy mi lesz a gyerekekkel ha velem tortenik valami.

Valni? Miert? Kinek jo az? Maradt 5-10 evem (remelem meg annyi lesz). Es nem is vagyok fiatal.

Sajnos a lanyom egy alom vilagbam el ahol mindenki boldog lehet de az eletben nincs mindig igy. Remelem egyszer majd o is megert engem.

2014. okt. 8. 16:51
 30/38 anonim ***** válasza:
37%
Én közel annyi idős vagyok mint te,majdnem ekkora gyerekekkel és 20 éves házassággal és én megértem,hogy miért bocsájtottál meg! Valószínűleg a betegséged alatt a műtét a kemo stb. mellett nem tudtál és nem is akartál a férjednek megadni minden törődést amit korábban megszokott és ezért valahol meg is értetted hogy miért csalt meg! Szemét dolog volt,de valahol őt is megértem,otthon a beteg feleség a 3 kamasz gyerek,mellette a sok munka--bizony könnyű lehetett elcsábulni!Még azt is megértemhogy nem húzott gumit,aki nem szokta sok-sok évig annak öreg fejjel bizony elmegy az esze ezen a téren,bár legalább a megszakítást alkalmazhatta volna! Viszont akit nem tudok megérteni és maximálisan elítélek az a bizonyos "barátnő,szerető" ,aki szerintem nagyon is tisztában volt a férjed esendőségével és mocsok módon kihasználta a te betegségedet ,mert hogy tudott róla az tuti! Na őt aztán végképp nem illetné megbocsájtás,főleg mert egy kisgyermek életét is tönkretette,a tietekén kívül!És most lehet lepontozni,bár gőzöm nincs,hogy ez mit jelent csak divat itt ezt szajkózni!
2014. okt. 8. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!