Mit tegyünk? Az apósom az őrületbe kerget minket az állandó hívásaival, meg az állandó látogatásaival!
Hosszú évek óta nem találkoztam olyan telefonnal a környezetemben, amin ne lett volna egyszerű lehetőség beállítani, hogy csak egy szűkebb körnek csengjen ki. Nehezen tudom elhinni, hogy húsz rongy alatt ne lehetne kismillió típust beszerezni, ami ezt tudja.
Mellesleg: csak a célozgatás meg a drasztikus odamondás létezik? Pont az volna a helyes, ahogy nekünk leírtad. "Lehet, hogy neked nem nyilvánvaló, de minket sokszor zavar, van amikor pont nagyon rosszkor sikerül hívnia. Próbáljon a nappali időszakra szorítkozni, mert az este tényleg a családé, és az éjszaka tényleg az alvásé." És persze érdemes megemlíteni, hogy kénytelenek vagytok izzásban tartani a telókat anyós miatt. Lehet, hogy pont az lesz, amit szabályosan el is vársz tőle, de akkor neked nem az lenne a dolgod, hogy reakcióképpen a tőled elvárható rosszallással "ugyemegmondtamozz" egy sort, hanem egyszerűen tudomásul veheted, hogy az történt, amire számítottál, eddig minden rendben, jön a második próba, pont ugyanolyan nyugiban. És itt nincs helye annak, hogy "hogy legyek nyugodt, ha...", mert nincs ilyen "ha" sehol. Alapállapotod a nyugalom, és ha akaratodon kívül is ki-kijössz a sodrodból (ez is arra utal, hogy a nyugi az alap), akkor van egy szokásod, amire már láthatod, nincs szükséged. Ereszd szélnek, nincs semmi küzdelem abban, amikor az ember dönt és visszatér az alapállapotába, amibe született. Semmi misztikum, szó szerint értelmezendő. Így van, még ha különböző okokból nem is túl népszerű dolog egészséges önkontrollra tanítani az embereket. Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!