Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki a menyasszonyom...

Nagyon ciki a menyasszonyom elött, amikor a szüleimhez megyünk, akkor hotelba kell laknunk. Tudom hogy ő is cikinek tartja!?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak 10 évvel ezelött,mi a testvéremmel akkor kezdtünk önálló életet,Így akkoriba úgy döntöttek hogy a nagy lakás áránól vesznek 2 hitel mentem garzont.

Mivel se én se a testvérem nem abban a városban lakunk,így évi 4-5 ször járunk haza.

Nagyon cikinek érzem hogy a menyasszonyommal ha megyünk,abba a városba ahol 20 évig éltem,és ahol felnőttem,ahol a legtöbb ember ismer,ahova olyan sok minden köt,hotelba kell megszállnunk,mert se az anyám se az apám nem tud minket úgy vendégül látni hogy ott aludjunk és ha oda megyünk pl 4-5 napra akkor a szállásra kell költenünk vagy 30-40 ezer ft-ot.Arról nem beszélve ha lesz gyerekünk,akkor ott se tudnak aludni ha esetleg úgy van.

Én ezt nagyon cikinek érzem és a menyasszonyom is burkoltan utalt erre,legalábbis azt vettem ki.Szóval szerintetek is jogossan ciki ez?

2014. okt. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
100%
Ezekkel a szarkasztikus túlzó megállapításaiddal, hogy nem fekszel az anyád ágyába, meg nem fekszel a gyerekek mellé a rácsos ágyba te vagy a ciki. Nem fontosak neked a rokonaid, és nagyon úgy tűnik, hogy te sem vagy nekik fontos, ha egy kis kényelmetlenkedést nem vállaltok egymásért. Ne látogasd őket, és a probléma meg van oldva!
2014. okt. 7. 17:40
 52/55 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mit, kedves kérdező! Ti vagytok cikik a pároddal. Ha nem tetszik neki a rokonságod lakáshelyzete, akkor bagy vegyen nekik nagyobbat, vagy lépjen le. Te meg szégyelld magad, hogy cikinek tartod, hogy a szüleid garzonban laknak.

Ciki, ahogy írsz, és amit írsz, az is.

2014. okt. 8. 06:52
 53/55 A kérdező kommentje:
Utolsó ne legyél buta!Nem az a ciki hogy garzonba laknak!Örülök hogy ezt sikerült kivenni az eegészből...én örülök neki,hogy mind ketten hitelmentes lakásban élnek!
2014. okt. 8. 06:58
 54/55 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem tudtuk meg, miért ciki 4-5 éjszakát a szüleiddel aludni.
2014. okt. 8. 07:39
 55/55 anonim ***** válasza:
100%

B+ kerdezo, te se nagyon tudod mit akarsz.

Osszevissza beszelsz, hol ez ciki, hol az ciki, hol neked ciki, hol a csajodnak...

Apukam! Ilyen az elet, sajna nem mindig alakul ugy hogy a legkenyelmesebb legyen mindenkinek.

Az, hogy igy alakult az elet nem ciki. Ez van. Ezt dobta a gep. Kello intelliganciaval rendelkezo emberek ezt tudjak.

Te nem.

2014. okt. 8. 14:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!