Nagyon ciki a menyasszonyom elött, amikor a szüleimhez megyünk, akkor hotelba kell laknunk. Tudom hogy ő is cikinek tartja!?
Szüleim elváltak 10 évvel ezelött,mi a testvéremmel akkor kezdtünk önálló életet,Így akkoriba úgy döntöttek hogy a nagy lakás áránól vesznek 2 hitel mentem garzont.
Mivel se én se a testvérem nem abban a városban lakunk,így évi 4-5 ször járunk haza.
Nagyon cikinek érzem hogy a menyasszonyommal ha megyünk,abba a városba ahol 20 évig éltem,és ahol felnőttem,ahol a legtöbb ember ismer,ahova olyan sok minden köt,hotelba kell megszállnunk,mert se az anyám se az apám nem tud minket úgy vendégül látni hogy ott aludjunk és ha oda megyünk pl 4-5 napra akkor a szállásra kell költenünk vagy 30-40 ezer ft-ot.Arról nem beszélve ha lesz gyerekünk,akkor ott se tudnak aludni ha esetleg úgy van.
Én ezt nagyon cikinek érzem és a menyasszonyom is burkoltan utalt erre,legalábbis azt vettem ki.Szóval szerintetek is jogossan ciki ez?
Tudod mit, kedves kérdező! Ti vagytok cikik a pároddal. Ha nem tetszik neki a rokonságod lakáshelyzete, akkor bagy vegyen nekik nagyobbat, vagy lépjen le. Te meg szégyelld magad, hogy cikinek tartod, hogy a szüleid garzonban laknak.
Ciki, ahogy írsz, és amit írsz, az is.
B+ kerdezo, te se nagyon tudod mit akarsz.
Osszevissza beszelsz, hol ez ciki, hol az ciki, hol neked ciki, hol a csajodnak...
Apukam! Ilyen az elet, sajna nem mindig alakul ugy hogy a legkenyelmesebb legyen mindenkinek.
Az, hogy igy alakult az elet nem ciki. Ez van. Ezt dobta a gep. Kello intelliganciaval rendelkezo emberek ezt tudjak.
Te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!