Nagyon ciki a menyasszonyom elött, amikor a szüleimhez megyünk, akkor hotelba kell laknunk. Tudom hogy ő is cikinek tartja!?
Szüleim elváltak 10 évvel ezelött,mi a testvéremmel akkor kezdtünk önálló életet,Így akkoriba úgy döntöttek hogy a nagy lakás áránól vesznek 2 hitel mentem garzont.
Mivel se én se a testvérem nem abban a városban lakunk,így évi 4-5 ször járunk haza.
Nagyon cikinek érzem hogy a menyasszonyommal ha megyünk,abba a városba ahol 20 évig éltem,és ahol felnőttem,ahol a legtöbb ember ismer,ahova olyan sok minden köt,hotelba kell megszállnunk,mert se az anyám se az apám nem tud minket úgy vendégül látni hogy ott aludjunk és ha oda megyünk pl 4-5 napra akkor a szállásra kell költenünk vagy 30-40 ezer ft-ot.Arról nem beszélve ha lesz gyerekünk,akkor ott se tudnak aludni ha esetleg úgy van.
Én ezt nagyon cikinek érzem és a menyasszonyom is burkoltan utalt erre,legalábbis azt vettem ki.Szóval szerintetek is jogossan ciki ez?
Ciki? A menyasszonyod nem semmi. Jö, hogy nem már az örökségedet számolgatja. Én sem alszok soha sem a rokonságnál, sem a férjem rokonságánál. És?
Nem is értem.
Nem olvastam végig az összes választ, de szerintem a kérdezőnek nem az a ciki, hogy a szüleivel kell aludnia, hanem, hogy nem villoghat a menyasszonya előtt, hogy milyen jómódú családból származik (mert valahol a nagy ház jelenti a mindent)
Az meg hogy a szülőfaludban senki sincs, aki megvendégeljen téged és a családodat minősíti. Igen, ciki az, ha rokonoknak/barátoknak annyira nem számítasz, hogy vendégül lássanak egy éjszakára. Nem hinném, hogy mindenki garzonban él.
kedves kerdezo
tovabbra sem ertem a problemadat. ilyen az elet, oroluj hogy van anyad meg apad akikhez hazamehetsz.
a szuleid helyeben te megis mit csinaltal volna?
Szerinted mi lenne a megoldas?
Sajat koltsegen koltozzenek nagyobb lakasba hogy neked meg a csajodnak ne legyen "ciki"?
vegyel nekik te es akkor nem lesz ciki.
elgondolkodtam ezen a 300ezres dolgon is, tenyleg sok, biztos nincs olcsobb szallas arrafele. vagy az is ciki?
Szerinted forintban mennyi az az osszeg amig meg megeri latogatni?
de tudod mit igazad van!!!!
verciki az egesz, nem is ertem minek jarsz haza, a szuleid utolso alja emberek, hogy nem a felnott gyerekuk es a csaja igenyeit tartjak szem elott a sajat lakatasukkal kapcsolatban! Nem is ertem egyaltalan minek hazajarni, inkabb menj el fullosan nyaralni, az jobban megeri, nem is ciki.
Értetlenkedhetek?
Mekkora ez a szülőváros? Vagy nálatok a rokonok egymás nyakán laknak? Mert nekem Budapest a szülővárosom, és érdekes lenne ha anyukámat látogatnám meg Zuglóban, és Óbudán szállnék meg rokonoknál.
ma 16:35
Bocsi de nem falusi vagyok.Nem mintha bajom lenne azokkal akik ott laknak.
Amúgy pedig azért nem tudunk ott aludni senkinél,mert anyám,apám kizárva.Kersztanyámnál úgy szintén nem férnénk el,az unokatestvéremnek pedig 2 pici gyereke van,nem fogok melléjük befeküdni a rácsos gyerek ágyban.Nem ezzel van a gond hogy ne fogadnának bárhol minket,hanem azzal hogy tényleg nem férünk el sehol.
4-5 éjszakára 40 ezer Ft a szállás? Van azért ennél olcsóbb, nem?
Én sem értem, minek kérdezed, ha közben azt taglalod, hogy nem lehet náluk aludni. Akkor marad az eddigi szállodázás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!