Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon ciki a menyasszonyom...

Nagyon ciki a menyasszonyom elött, amikor a szüleimhez megyünk, akkor hotelba kell laknunk. Tudom hogy ő is cikinek tartja!?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak 10 évvel ezelött,mi a testvéremmel akkor kezdtünk önálló életet,Így akkoriba úgy döntöttek hogy a nagy lakás áránól vesznek 2 hitel mentem garzont.

Mivel se én se a testvérem nem abban a városban lakunk,így évi 4-5 ször járunk haza.

Nagyon cikinek érzem hogy a menyasszonyommal ha megyünk,abba a városba ahol 20 évig éltem,és ahol felnőttem,ahol a legtöbb ember ismer,ahova olyan sok minden köt,hotelba kell megszállnunk,mert se az anyám se az apám nem tud minket úgy vendégül látni hogy ott aludjunk és ha oda megyünk pl 4-5 napra akkor a szállásra kell költenünk vagy 30-40 ezer ft-ot.Arról nem beszélve ha lesz gyerekünk,akkor ott se tudnak aludni ha esetleg úgy van.

Én ezt nagyon cikinek érzem és a menyasszonyom is burkoltan utalt erre,legalábbis azt vettem ki.Szóval szerintetek is jogossan ciki ez?

2014. okt. 7. 13:39
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Akkor úgy látszik nincs más megoldás, nem mentek anyukádhoz.
2014. okt. 7. 13:57
 12/55 anonim ***** válasza:
7%
2-es: Az miért lenne ciki? (miért ne lehetne egymás hegyén-hátán aludni pár napig?) Hány évesek vagytok? Hogy-hogy nem fog elférni majd az unoka? Szerintem gáz, hogy szállodába mentek.
2014. okt. 7. 13:58
 13/55 A kérdező kommentje:

Én 31 vagyok ő 30.

Az unokát csak példának mondtam,ami a legkevesebb ilyen szempontból,de tényleg ciki egy olyan helyen,városban fizetnem,ahol felnőttem és nem egy rokonom van és senkinél nem férünk el.

2014. okt. 7. 14:01
 14/55 anonim ***** válasza:
53%

Nem ciki egyaltalan. Vannak olyanok, ha el is fernenek, inkabb szallodaba mennek, kenyelmesebb mindenkinek.

Ha nem tetszik menyasszonynak, akkor menj haza egyedul a szuleidet meglatogatni, es akkor elfersz valamelyiknel.

Amugy, lehet kiscsaj azert balhezna ha nem lenne kulon szobatok, furdoszoba nem megfelelo, nem fer a konyhaba, stb. Vagy megszokja, vagy megszokik. 4-5-szor ki lehet birni a latogatast es annak koltsegeit.

2014. okt. 7. 14:01
 15/55 anonim ***** válasza:
80%
Tudtam, hogy le fogtok pontozni, de nem értem miért nem lehet ilyen kor egy felfújhatós ágyon, vagy matracon aludni? Szerintem még hangulatos is.
2014. okt. 7. 14:02
 16/55 anonim ***** válasza:
81%
Ti el tudnatok szallasolni a rokonokat, ha jonnenek? VAgy az sem tetszene menyasszonynak?
2014. okt. 7. 14:03
 17/55 anonim ***** válasza:
67%
Nincs egy kanapé sem a szüleiteknél, hogy elaludjatok rajta?
2014. okt. 7. 14:03
 18/55 anonim ***** válasza:
Most mi a legnagyobb problema? A penz?
2014. okt. 7. 14:08
 19/55 A kérdező kommentje:

De van felfújható matrac és ilyen összecsukhatós ágy.De majd mindjárt egyből befekszünk anyám ágyába nem?:D

Ilyen hülyeséget komolyan...én biztos nem fogok anyámmal egy szobába aludni,pláne nem a menyasszonyommal,még egyedül sem.

2014. okt. 7. 14:08
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, nem tartom cikinek velük aludni. Mi nyáron úgy mentünk Olaszországba, hogy anyukámat elvittük, mert nem látta még az olasz tengert, és egy szobában aludtunk 3 éjszakát. Nem látom tragikusnak a helyzetet. De ha nektek nem gond éves szinten egy havi fizetést panzióra költeni, tegyétek :)
2014. okt. 7. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!