Családosok, hogy osszátok fel egymás között a költségeket?
Figyelt kérdés
Fiatal házasok vagyunk és tapasztalatlanok ilyen szempontból.Én fizetem be a számlákat, én vásárolok be, általában én intézem az "adminisztrativ" ügyeket. Most kérjek a férjem fizetéséből minden hónapban egy adott összeget?Vagy utólag számoljunk el?Nálatok ez hogy megy?köszi előre is a válaszokat2010. jan. 22. 14:38
11/15 anonim válasza:
Amit ti csináltok a lehető legrosszabb módszer! sosem tudtam megérteni, mi a jó abban, hogy külön kassza. Ha moziba mentek, akkor is a férjed fizeti a saját jegyét, Te pedig a tiédet? Nálunk közös kassza, közös számla van, minden közös, mindent közösen fizetünk, ha bárkinek kell valamire külön pénz, azt természetesen előtte megbeszéljük a másikkal. Miért vagytok külön kasszán? Nem bíztok egymásban?
12/15 anonim válasza:
Mi még nem vagyunk házasok, de már együtt élünk és nálunk is a közös kassza működik.
13/15 anonim válasza:
Mindenképp közös kasszát alakítsatok ki. Nálunk gond nélkül működik. Én azt tapasztalom, hogy azoknál ált. sokkal több a veszekedés a pénz miatt, akik nem így tesznek, sőt mivel meg van a saját pénzük, sokan nem tartogatják, hanem elköltik, mert az övék.
14/15 anonim válasza:
Mi egy előre megállapodott összeget dobunk be a kasszába, ebből megy minden, rezsi, kaja stb. Ha marad félretesszük. Mindenki a saját megmaradt pénzével szabadon rendelkezik.
15/15 anonim válasza:
Nincs közös bankszámlánk de közös minden fizetni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!