Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha 3 év együttélé...

Mit szólnál, ha 3 év együttélés után kiderülne a párodról, hogy régen nős volt?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült, hogy a kedvesem régen már házas volt. Én nem is azon akadtam ki, hogy csak most tudtam meg, hanem egyáltalán a tényen. Eddig abban a hitben éltem, hogy neki is én leszek az első, az egyetlen felesége, nagyon rosszul érintett, őszerinte meg csak hisztit csinálok belőle, pedig tök fölösleges. Csak nekem ilyen hülye a felfogásom? Nagyon bánt, nem tehetek róla. :(
2010. jan. 22. 10:33
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Én biztosan elhagynám a párom ha ilyen volumenu dologban hazudna. Kiváncsi vagyok ő milyen "hisztit" csapna ha Te felejtettÉl volna el közölni valamit. Ilyen pasira nem építenék egy napot sem az tuti.
2010. jan. 25. 15:24
 32/35 anonim ***** válasza:
Elvált nem?Bíztos nem álomházassága volt,vannak biztos rossz emlékei és szerintem el akarta temetni magában az egészet.Gondold át hogy milyen az életetek és megéri akkora ügyet csinálni belöle?
2010. jan. 25. 19:21
 33/35 anonim ***** válasza:
Hát azért mondhatta volna... és ez az amin fenn kellenne akadni. Nem őszinte Veled!!!
2010. jan. 25. 22:00
 34/35 anonim ***** válasza:
Ha ennyire "őszinte", még azelőtt lépj le, hogy kiderül, hol van az ex elföldelve.
2010. jan. 26. 02:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Nos hát elhiszem, hogy kiakadtál, nem azért, mert volt már nős, hanem hogy ezt 3 évig titkolta előtted. Ezt magadban kell lejátszani, hogy mennyire bízol meg benne ezek után. Mondhat itt bárki bármit, ez a kulcsa a dolognak. Mert ha nem tudod feldolgozni, hogy 3 évig nem mondta el, akkor mindig benned lesz a tüske, hogy vajon még mit titkol előtted. Lehet, hogy semmit, ne érts félre! Sokat beszélgessetek, próbáld vele megértetni, hogy neked mindent elmondhat, hogy a későbbiekben bármi gondja lesz,azt ne titkolja el. Annak, aki azt írta, az elvált férfi már nem is ember? No hát alaposan félreérted vagy nem érted a szitut, mindenesetre eléggé bután közelíted meg. Nem azzal van a gond, hogy már egyszer volt nős és elvált, hanem hogy ezt 3 évig titkolta az élettársa előtt, akivel elvileg jóban-rosszban. Ha valakik szeretik egymást, bíznak egymásban, akkor nincs titkuk egymás előtt. Olyan nincs, hogy nem merte elmondani. Én is váltam már el..... De eszembe nem jutott volna a második férjemnek nem elmondani. Sőt már az első randin úgy indítottam, hogy legyen vele tisztában!
2010. jan. 26. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!