Mit szólnál, ha 3 év együttélés után kiderülne a párodról, hogy régen nős volt?
Figyelt kérdés
Tegnap kiderült, hogy a kedvesem régen már házas volt. Én nem is azon akadtam ki, hogy csak most tudtam meg, hanem egyáltalán a tényen. Eddig abban a hitben éltem, hogy neki is én leszek az első, az egyetlen felesége, nagyon rosszul érintett, őszerinte meg csak hisztit csinálok belőle, pedig tök fölösleges. Csak nekem ilyen hülye a felfogásom? Nagyon bánt, nem tehetek róla. :(2010. jan. 22. 10:33
31/35 anonim válasza:
Én biztosan elhagynám a párom ha ilyen volumenu dologban hazudna. Kiváncsi vagyok ő milyen "hisztit" csapna ha Te felejtettÉl volna el közölni valamit. Ilyen pasira nem építenék egy napot sem az tuti.
32/35 anonim válasza:
Elvált nem?Bíztos nem álomházassága volt,vannak biztos rossz emlékei és szerintem el akarta temetni magában az egészet.Gondold át hogy milyen az életetek és megéri akkora ügyet csinálni belöle?
33/35 anonim válasza:
Hát azért mondhatta volna... és ez az amin fenn kellenne akadni. Nem őszinte Veled!!!
34/35 anonim válasza:
Ha ennyire "őszinte", még azelőtt lépj le, hogy kiderül, hol van az ex elföldelve.
35/35 anonim válasza:
Nos hát elhiszem, hogy kiakadtál, nem azért, mert volt már nős, hanem hogy ezt 3 évig titkolta előtted. Ezt magadban kell lejátszani, hogy mennyire bízol meg benne ezek után. Mondhat itt bárki bármit, ez a kulcsa a dolognak. Mert ha nem tudod feldolgozni, hogy 3 évig nem mondta el, akkor mindig benned lesz a tüske, hogy vajon még mit titkol előtted. Lehet, hogy semmit, ne érts félre! Sokat beszélgessetek, próbáld vele megértetni, hogy neked mindent elmondhat, hogy a későbbiekben bármi gondja lesz,azt ne titkolja el. Annak, aki azt írta, az elvált férfi már nem is ember? No hát alaposan félreérted vagy nem érted a szitut, mindenesetre eléggé bután közelíted meg. Nem azzal van a gond, hogy már egyszer volt nős és elvált, hanem hogy ezt 3 évig titkolta az élettársa előtt, akivel elvileg jóban-rosszban. Ha valakik szeretik egymást, bíznak egymásban, akkor nincs titkuk egymás előtt. Olyan nincs, hogy nem merte elmondani. Én is váltam már el..... De eszembe nem jutott volna a második férjemnek nem elmondani. Sőt már az első randin úgy indítottam, hogy legyen vele tisztában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!