Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha 3 év együttélé...

Mit szólnál, ha 3 év együttélés után kiderülne a párodról, hogy régen nős volt?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült, hogy a kedvesem régen már házas volt. Én nem is azon akadtam ki, hogy csak most tudtam meg, hanem egyáltalán a tényen. Eddig abban a hitben éltem, hogy neki is én leszek az első, az egyetlen felesége, nagyon rosszul érintett, őszerinte meg csak hisztit csinálok belőle, pedig tök fölösleges. Csak nekem ilyen hülye a felfogásom? Nagyon bánt, nem tehetek róla. :(
2010. jan. 22. 10:33
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Ja, persze megpróbálom túltenni magam rajta, csak hát nagyon rosszul esett, pláne hogy most tudtam meg. :(
2010. jan. 22. 10:47
 12/35 anonim ***** válasza:
83%
Az én párom is nős volt, de ez már az első randin elmondta. Ez nem egy olyan apróság hogy el lehet felejteni. Három évig nem volt alkalom? Ugyan már! Én tuti nagyobb drámát csinálnék.
2010. jan. 22. 10:51
 13/35 anonim ***** válasza:
43%
A pasik általában tök másképp gondolkodnak... Szerintünk sokkal egyszerűbb elmondani valamit, és megbeszélni, ők meg félnek hogy megbántanak vele, elhagyjuk stb. Pedig ilyenről szó sincs, csak ők a hülyék:) Én azon gondokodtam sokáig, hogy milyen volt igazából a lánykérés stb, és mi lett volna ha igent mond a lány...:) De rájöttem, hogy hülyeség ilyeneken agyalni, szeretjük egymást és pont:)
2010. jan. 22. 10:52
 14/35 anonim ***** válasza:
17%
Ilyen apróságokon minek fennakadni, igazán? Nem elég a két szép szeme egy bizalomra épülő házassághoz. Hülye a felfogásod, bolhából csinálni elefántot, különben is, ez az ő magánügye, ugye.
2010. jan. 22. 11:00
 15/35 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem apróság!!! És nem hinném, hogy az ő magánügye, mivel egy házban élünk, megosztjuk egymással az életünket (elvileg)...
2010. jan. 22. 11:03
 16/35 anonim ***** válasza:
52%
a 11:00 válaszoló szerintem kicsit "tükörként" írta a dolgokat és igaza van. Én is így vélekedem. De ez persze szubjektív, valakinek belefér-valakinek nem.
2010. jan. 22. 11:06
 17/35 anonim ***** válasza:
66%

Egy hisztit, hogy jó alapos lelkiismeretfurdalást ébressz benne mindenképp megér, sőt kötelességed!

Ha nagyon biztos alapokon áll a kapcsolatotok túl lesztek rajta, ha nem bíztok meg eléggé egymásban nem érdemes erőltetni.

Én biztos nagyon mélyen megbántódnék és minden amit tudok róla más értelmet kapna. De én nagyon melankólikus és bizalmatlan alkat vagyok, ezt mindenki másképp reagálja le.

2010. jan. 22. 11:18
 18/35 anonim ***** válasza:
66%
Holnap mi fog kiderülni? Hogy van két gyereke is az eltitkolt előző házasságából? :)
2010. jan. 22. 11:29
 19/35 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon durva, hogy nem mondta el eddig. Ezzel az erővel más dolgokat is titkolhat...pl. hogy gyereke van vagy adóssága. Ha házasok lennétek, már nem lenne probléma, mert akkor tudnál róla, hogy házas volt előzőleg, nem tudta volna eltitkolni. Ezért nem jó az együttélés szerintem.
2010. jan. 22. 11:37
 20/35 anonim ***** válasza:
33%

hát, már megbocsáss, de én sokkal jobban kiakadnék, ha a páromról kiderülne, hogy:

1: ült börtönben, mielőtt megismert volna

2: van valahol a világban pár házasságon kívüli gyereke

3: ha a nyakán lenne egy valag adósság

4: régebben drog-alkohol, vagy szerencsejáték függő volt

ha normális, tisztességes férfi, és megbecsül téged, akkor inkább verd a segged a földhöz, és ne ilyeneken pampogj.

a barátnőm pl most tette lapátra a pasiját 2 év együttélés után, mivel kiderült, h a pasinak annyi adóssága van, amit kb 20 év múlva se tud kifizetni.

2010. jan. 22. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.