Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha 3 év együttélé...

Mit szólnál, ha 3 év együttélés után kiderülne a párodról, hogy régen nős volt?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült, hogy a kedvesem régen már házas volt. Én nem is azon akadtam ki, hogy csak most tudtam meg, hanem egyáltalán a tényen. Eddig abban a hitben éltem, hogy neki is én leszek az első, az egyetlen felesége, nagyon rosszul érintett, őszerinte meg csak hisztit csinálok belőle, pedig tök fölösleges. Csak nekem ilyen hülye a felfogásom? Nagyon bánt, nem tehetek róla. :(
2010. jan. 22. 10:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
50%
"normális" , "tisztességes" férfi... aha, szóval az eltitkolt házasság "norma-mércéje" alatta van a drog- és alkoholhasználatnak. Aha. Hát ha így bele gondolok, tényleg nem nagy dolog......
2010. jan. 22. 11:58
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

Engem sokkal jobban kiábrándítana, ha 3 év után kellene megtudnom ilyesmit. Húh, ha belegondolok... tartós párkapcsolatban élek, azt hiszem, minden előző barátnőjéről tudok... Ha most derülne ki, h volt már gyűrű az ujján, én sokkal jobban kiakadnék, mint magán a tényen. Pont fordítva, mint te. Engem nagyon megrázna, és lehet, h annyira kiakadnék, h szakítanék is... Így legyen őszinte a kapcsolatunk?

De remélem, h nem fog ilyesmi kiderülni róla.

23L

2010. jan. 22. 12:49
 23/35 anonim ***** válasza:

11:49-es: hát, sztem egy adósságot közösen is lehet kezelni, én páromnak is vannak anyagi gondjai (nincs fix jövedelme), és ezért én megpróbálok nagyon tapintatos lenni, és olyan programokat szervezni, h ne kerüljön pénzbe, vagy ha mégis abba kerül, nagyon ügyesen elsütni.

Szóval nálam az anyagiak sose jelentettek "szakítós" problémát. De egy ilyen elhallgatott dolog, ami meghatározó volt az életében, és tán rám vagy a kapcsolatunkra is kihatással lehet...

2010. jan. 22. 12:54
 24/35 anonim ***** válasza:
20%
az elvált férfi már nem is ember???
2010. jan. 22. 12:59
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem komolyan mit kell ezen így kiakadni. Persze, nem mondta el, gáz. Én is jobban szeretném, ha ilyet elmondana a párom. De megindokolta, hogy miért nem tette...és nem az volt a válasz, hogy mert semmi közöd hozzá. Ha ezt mondta volna, joggal akadhatna ki mindenki, de normális választ adott. Akkor meg el kell fogadni, ennyi. Lehet nem büszke rá, lehet rossz emlék, nem akar róla beszélni. Én párom sem mondta el, az eljegyzést, az én szememben egyszerűbb lett volna annyit mondania, hogy ez volt, de nem akarok róla beszélni.. de neki nem egyszerűbb. meg kell érteni. nem kell kiakadni. szeressétek egymást továbbra is úgy, ahogy eddig. Aki meg emiatt szakít, annak lesz a szar:)
2010. jan. 22. 13:09
 26/35 anonim ***** válasza:
10%

jó hogy nem azt várjátok el, hogy a pasitok név, cím telszám alapján beszámoljon az összes eddigi nőjéről általános iskolától kezdve napjainkig.

én sem faggatom ilyenről a páromat. amit akar elmond, amit nem azt nem. magánügye. én sem számoltam be az összes exemről neki, mégsem tört ki a 3. vh.

2010. jan. 22. 13:19
 27/35 anonim ***** válasza:
65%
én nem tudom de a "nős" ember fogalma nem egy mumus, a nős ember is ember természetesen , és mindenkinek vannak ex-ei , akikről vagy beszél vagy nem; DE ez a férfi nős volt és ezt a tényt "elfelejtette" 3 évig elmondani. Jó, én már régimódi vagyok, nem haladok az új kapcsolati trendekkel, nekem 1xűen annyit jelent, hogy hazudott. És mindegy milyen indokkal. Nem az óvodai vagy kamaszkori szerelmét titkolta el, hanem a volt HÁZASSÁGÁT!
2010. jan. 22. 13:23
 28/35 anonim ***** válasza:
48%

Szia! az elvált "státusz" családi jogállás, tény.régen a személyi igazolványban is szerepelt.Ezt a tényt elhallgatni nem elegáns, hogy finoman fogalmazzak.remélem

csak polgári esküvőtök volt, és nem hazugsággal vezetett

oltár elé.Ha szereted meg fogod neki bocsájtani, de a bizalom már nem lesz a régi.Szerintem

2010. jan. 22. 14:14
 29/35 anonim ***** válasza:

lehet, hogy velem van a baj, de engem egyáltalán nem érdekelne. inkább azon izélnék, hogy miért nem mondta el...

szerintem nem lehet egymáson számonkérni a múltat. lehet, hogy neked is volt olyan pasid, akiről meg ő godnolja azt, hogy hogy lehetett olyan alakkal összejönni...

2010. jan. 25. 14:20
 30/35 anonim ***** válasza:
Hát, maga a tény az nem olyan gáz. Hiszen nem lehet rossz ember, ha 3éve vele élsz. én sem biztos, hogy elmondanám egyből, mert lehet akkor nem alakulnának ki érzelmek az előítéletek miatt. Viszont fél év után nyugodtan elmondhatta volna, mert így meg az van az emberben, hogy ő képes éveken át titkolózni. Így meg nehéz megbízni bene.
2010. jan. 25. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!